Αγιασμός στη Σχολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, με Καρεμπέ και Ισά [VIDEO+PHOTOS]

Ο αθλητικός διευθυντής και ο σύμβουλος της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκαν στην σχολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, όπου τελέστηκε Αγιασμός.

Οι Κριστιάν Καρεμπέ και Πιερ Ισά βρέθηκαν στην σχολή του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός. Πλήθος από παιδάκια, όπου ήταν όλα ντυμένα στα «ερυθρόλευκα», μόλις είδαν τα δύο στελέχη του Ολυμπιακού, χάρηκαν ιδιαίτερα και έβγαλαν πολλές φωτογραφίες μαζί τους, ενώ πήραν και πολλά αυτόγραφα.

Και οι γονείς που βρέθηκαν εκεί, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι βλέποντας τα παιδιά τους να απολαμβάνουν την παρουσία των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Νωρίτερα υπήρξε… αποθέωση και για τον Διευθυντή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Γρηγόρη Γεωργάτο, αλλά και για τους υπόλοιπους ανθρώπους του Θρύλου, καθώς στον χώρο βρέθηκαν ο σκάουτερ της Ακαδημίας, Γιώργος Αμανατίδης, ο σκάουτερ της ομάδας, Γιώργος Κοκολάκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας, Φώτης Στρακόσια και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, Θόδωρος Ελευθεριάδης.

Ο υπεύθυνος στην σχολή του Θρύλου στο Ηράκλειο, Γιάννης Σχοιναράκης, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στο προπονητικό τιμ των Ακαδημιών στο Ρέντη, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος γι’ αυτό που έγινε σήμερα! Δεν το περίμενα. Εδώ και δύο μήνες βρίσκομαι στην Αθήνα στο προπονητικό τιμ των υποδομών στο Ρέντη και δίπλα μου έχω έναν από τους ιδρυτές. Οι δυο μας ήμασταν το 2011 όπου ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια. Τον Γιώργο τον Γενιτσαρίδη, έναν φίλο και πλέον υπεύθυνο εδώ στην Ακαδημία. Μιλούσαμε από το τηλέφωνο και μου μετέφερε κάποια πράγματα, αλλά αυτό που είδαμε χθες στο αεροδρόμιο και στο ξενοδοχείο δεν έχει ξαναγίνει! Τόσο πολύ κόσμος να θέλει να υποδεχθεί την ομάδα του Ολυμπιακού, όπως και επίσης αυτό που έγινε σήμερα εδώ με τον Αγιασμό και με το επιτελείο του Ολυμπιακού που παρευρέθηκε στις εγκαταστάσεις μας».

Από την μεριά του, ο άνθρωπος που έχει αναλάβει και… τρέχει όλο το πρότζεκτ του Ηρακλείου αντί του κ. Σχοιναράκη, ο Γιώργος Γενιτσαρίδης, πρόσθεσε:

«Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα που έχω δίπλα μου τον Γιάννη, που είναι μακριά μας τώρα τρεις μήνες, αλλά είναι ιδιαίτερη χαρά και ας είναι μακριά μας, γιατί εκεί που είναι έκανε ένα μεγάλο βήμα. Συνεχίζουμε την δουλειά που ξεκινήσαμε μαζί. Δεν αλλάζει κάτι. Ο Γιάννης βρίσκεται εδώ συνέχεια μαζί μας με την σκέψη και το… τηλέφωνό του. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά. Να ετοιμάσουμε καλά παιδιά για την κοινωνία, σωστούς αθλητές και όσοι από αυτούς αξίζουν να παίξουν ποδόσφαιρο, ας ζήσουν το όνειρό τους».

Φωτορεπορτάζ

Δείτε φωτογραφίες από την όλη εκδήλωση κάνοντας κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ

VIDEO

{youtube width=”615″ height=”400″}_u2INTsZYY8{/youtube}

Σχόλια