Μόνο το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ, θα διεξαχθεί από τα πρωταθλήματα Κ20, Κ17 και Κ15 της Super League

Όπως έγκαιρα το football-academies.gr σας είχε ενημερώσει, οι αγώνες των πρωταθλημάτων Κ20, Κ17 και Κ15 της Super League, δεν θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιανουαρίου, λόγω προβλέψεων της Ε.Μ.Υ. για ακραία καιρικά φαινόμενα, που θα επικρατήσουν σε όλη τη χώρα.

Εξαίρεση είναι ο αγώνας του πρωταθλήματος Κ20 μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Κέρκυρας, ο οποίος ήταν εκ των προτέρω προγραμματισμένος να διεξαχθεί τη Δευτέρα (9/1) και ώρα 11:00.

Οι Νέοι της Κέρκυρας θα ταξιδέψουν με τσάρτερ από το νησί των Φαιάκων, μαζί με την αντρική ομάδα, που κι αυτή την ίδια ημέρα αγωνίζεται στη Λεωφόρο με την αντίστοιχη των πρασίνων στις 7:30 το βράδυ.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Οι αγώνες των πρωταθλημάτων υποδομής που διοργανώνει η Super League Ελλάδα (“NovaSports Super League K20”, “NovaSports Super League K17” και “Super League K15”) δε θα διεξαχθούν το Σάββατο 7/1 και την Κυριακή 8/1 και θα ορισθούν εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή, λόγω προβλέψεων της Ε.Μ.Υ. για ακραία καιρικά φαινόμενα (παγετός, χιονοπτώσεις, θυελλώδεις άνεμοι) τα οποία θα επικρατήσουν σε όλη τη χώρα.»

Σχόλια