Πρωτοποριακό Summer Camp, εκμάθησης τεχνικής ποδοσφαίρου στη Λαμία, με πολλούς προσκεκλημένους [16-17 Ιουνίου]

Καλοκαιρινό Camp  εκμάθησης τεχνικής ποδοσφαίρου με τη μέθοδο Coerver συν-διοργανώνει η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΕΡΠΑΝΟΣ, με την Coerver Coaching Greece στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας στη Λαμία.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΕΡΠΑΝΟΣ ανήκει στον επίσημο συνεργάτη της Coerver Coaching Greece, Αθανάσιο Σερπάνο και είναι γνωστή για τον πρωτοποριακό τρόπο λειτουργίας και εκπαίδευσης των νεαρών ποδοσφαιριστών της.

Το Camp  θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Ιουνίου, τα απογεύματα και ώρες 18.30 – 20.30.

Στο  Summer Camp της Λαμίας θα δώσουν το παρόν,  ο τερματοφύλακας της ΠΑΕ Βέροιας Γιώργος Καντιμοίρης, ο Σκάουτερ της ΠΑΕ Ατρόμητος Απόστολος Αποστόλου, ο προπονητής τερματοφυλάκων, γνωστός για την υψηλού επιπέδου κατάρτισή του, Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Δημήτρης Μαυρογενίδης ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται με την κυπελλούχο Ολλανδίας Τσβόλε, Θανάσης Καραγκούνης και ο  προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα.

Οι διοργανωτές καλούν στη Λαμία, όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, που επιθυμούν να διδαχθούν τη μέθοδο Coerver και να μάθουν ποδοσφαιρικές τεχνικές υψηλού επιπέδου οι οποίες θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν πολύ την ατομική τους απόδοση στους αγώνες. H μέθοδος Coerver πλέον διδάσκεται σε ακαδημίες, μεγάλων ομάδων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Πληροφορίες – Εγγραφές

Διεύθυνση: 1ο χλμ Λαμίας – Φραντζή Λαμία35100

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: ΓΡΑΜΑΤΕΙΑ: 2231044888 – ΑΘ. ΣΕΡΠΑΝΟΣ: 6980058565

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΠΑΝ. ΣΑΪΝΙΔΗΣ (Coerver Coaching Greece): 6974418751

Ιστότοποι: http://www.serpanos.gr και http://www.coerver.gr

Email: lamiasoccer@facebook.com

Σχόλια