Στη Μπάγερν Μονάχου, ο Γιώργος Στράντζαλης!

Μία μοναδική εμπειρία, που σκοπό έχει την περαιτέρω επιμόρφωσή του και των εμπλουτισμό των γνώσεών του στην προπονητική, θα ζήσει σε λίγες ημέρες ο καταξιωμένος τεχνικός Γιώργος Στράντζαλης.

Συγκεκριμένα ο κ. Στράντζαλης που είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO, θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Μπάγερν Μονάχου, από τις 2 έως τις 5 Σεπτεμβρίου, όπου θα παρακολουθήσει προπονήσεις της πρώτης ομάδος και όλων των τμημάτων της ακαδημίας της Βαυαρικής ομάδας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και καταξιωμένος προπονητής, θα έχει επίσης συζητήσεις- επαφές με τους υπευθύνους των τμημάτων υποδομής του γερμανικού συλλόγου Wolfgang Dremmler ( Υπεύθυνος Ακαδημιών), Heiko Vogel (προπονητής Β’ ομάδος U-23), αλλά και τους τεχνικούς των επαγγελματιών των Βαυαρών, με πρώτο τον προπονητή Pep Guardiola.

Την επίσκεψη του Γιώργου Στράντζαλη στην Μπάγερν Μονάχου, τη διευθέτησε ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου, επίσημος ατζέντης FIFA, από τη γερμανική ομοσπονδία και συνεργάτης της DONY MANAGMENT AG (Pedrag Djorgevic και Ανδρέας Νινιάδης).

Η DONY MANAGMENT AG, όπως σας έχουμε ενημερώσει αποκλειστικά από το Football-Academies.gr είναι η εταιρεία ατζέντηδων, που είναι η επίσημη συνεργάτης στην Ελλάδα της Μπάγερν Μονάχου (Bayern Munich).

* Στη φωτογραφία αριστερά οι κκ Χατζηνικολάου-Τζόρτζεβιτς-Νινιάδης, με τον Υπεύθυνο Ακαδημιών της Μπάγιερν Wolfgang Dremmler

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια