Στον τελικό του τουρνουά στο Γκέτεμποργκ, η Κ15 του ΠΑΟΚ [VIDEO]

Στο τουρνουά IFK Invitational 2017 στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας συμμετέχει η Κ15 του ΠΑΟΚ.

Το τουρνουά διεξάγεται από τις 20 έως και τις 22 Οκτωβρίου με την συμμετοχή ομάδων από τη Σουηδία, τη Νορβηγία, τη Δανία, την Αγγλία και τη Σκωτία.

Η Κ15 του ΠΑΟΚ, στον ημιτελικό της διοργάνωσης, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ και αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο, ισοφάρισε δύο λεπτά πριν το φινάλε την Νόρτζελαντ και πανηγύρισε στην διαδικασία των πέναλτι την πρόκριση στον τελικό του Invitational Cup.

Οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου θα αντιμετωπίσουν στις 15:00 την Γκέτεμποργκ με στόχο την πρωτιά, στο Priority Serneke Arena, το μεγαλύτερο και πλέον εντυπωσιακό αθλητικό συγκρότημα των σκανδιναβικών χωρών.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Αλέξανδρος Τσιόπτσης, Δημήτρης Μοναστηρλής, Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, Ιωάννης Καράκουτης, Στέφανος Μανεσίδης, Ιωάννης Ταϊτζόγλου, Βασίλειος Κιτσάκης, Αθανάσιος Στοϊνοβιτς, Ιωάννης Κωνσταντέλιας,  Ιωάννης Μανωλιούδης, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Τσαγκαλίδης, Δημήτρης Τσιάτρης, Γρηγόρης Χνάρης, Δημήτριος Κουίδης, Νικόλαος Μπουρνέλης, Γιώργος Κούτσιας, Στέφανος Ρούτσης.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Βασίλης ΜήτταςΠέτρος ΤσιαπακίδηςΓιάννης Αμπατζίδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Ψωμιάδης, ο αναλυτής Γιάννης Βλάχος, οι φυσικοθεραπευτές Βαγγέλης Βασιλειάδης και Μιχάλης Κωστίδης.

Σχόλια