Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο 14χρονος Θωμάς Λάιος

Το μεγάλο άλμα στην πολλά υποσχόμενη καριέρα του ανερχόμενου Θωμά Λάιου δεν άργησε να έρθει!

Ο 14χρονος Καρδιτσιώτης τερματοφύλακας συμφώνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον θα ενσωματωθεί στην ομάδα της Superleague, ανοίγοντας νέες ορίζοντας στην ποδοσφαιρική του διαδρομή.

 

Ο ύψους 1,81μ. τερματοφύλακας με αξιοθαύμαστα σωματομετρικά προσόντα καταφέρνει να εξελίσσεται συνεχώς σε μία θέση που απαιτεί ωριμότητα, αντανακλαστικά, έχοντας ως εφόδιο το ταλέντο του αλλά και την ακατάπαυστη εργατικότητά του!

Ο Λάιος παρακολουθούνταν από τους ανθρώπους του ΠΑΣ από την αρχή του έτους και πρόσφατα συμμετείχε Colonia Cup 2018 στη Βουλγαρία, κατακτώντας την κορυφή με τη νέα του ομάδα και αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις!

Όντας σταθερό μέλος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Καρδίτσας και προερχόμενος από τον Πανελλήνιο Καρδίτσας, ο νεαρός τερματοφύλακας πραγματοποιούσε ατομικές προπονήσεις βελτίωσης, ενώ κλήθηκε να συμμετάσχει στο Youth Education & Development της ΕΠΟ στο οποίο λαμβάνουν μέρος επιλεγμένοι αθλητές.

Πλέον και μετά από το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Superleague, θα είναι μέλος της Κ-15 του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η πρόοδός του στο άθλημα συνδυάζεται με τις επιδόσεις στο σχολείο όπου πρόκειται για αριστούχο μαθητή.

Σχόλια