“Στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ για τα παιδιά…”

Ο ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ σε συνεργασία με την ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΗΒΩΝ & ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ διοργανώνει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,το 2o ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟ∆ΟΣΦΑΙΡΟΥ 7×7


“ Στον ΠΑΡΝΑΣΣΟ για τα παιδιά…”.

Σε ένα πανέμορφο γήπεδο 7X7, στην βορειοανατολική πλαγιά του Παρνασσού στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως, θα πραγματοποιηθεί στις2122 Ιουνίου τουρνουά ποδοσφαίρου για ηλικίες παιδιών 2000 έως 2002.

Η διοίκηση του ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ φιλοδοξεί το Τουρνουά αυτό να αποτελέσει ένα αθλητικό θεσμό για τον Νομό μας και μέσα από το άθλημα του ποδοσφαίρου να πετύχουμε την συμμετοχή των μικρών αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση και η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών (ευ αγωνίζεσθαι).

 

 

Επιπλέον έχουμε ως στόχο, νααναπτύξουμε τη στενότερησυνεργασία και την προώθηση φιλίας μεταξύ των ομάδων που θα συμμετέχουν και να βοηθήσουμεστην Τουριστική προβολή και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας, μέσω του ΑθλητικούΤουρισμού.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ:
ΔΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: 6939111471
ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: 6977609888
ΔΕΛΑΚΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: 6974091576
Σας περιμένουμε όλους να χαρούμε το παιχνίδι και να απολαύσουμε τις ομορφιές του τόπου μας, σε μια πανέμορφη πλευρά του ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ μας.
Στοιχεία από την περσινή διεξαγωγή, 1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ, μπορείτε να δείτε στις ακόλουθες σελίδες:

Σχόλια