Στον ΠΑΟΚ ο 14χρονος Μάριος Πρελιάς

Ο 14χρονος χιώτης ποδοσφαιριστής Μάριος Πρελιάς, ο οποίος μέχρι τώρα αγωνιζόταν στην Ποδοσφαιρική Ακαδημία Χίου (ΠΑΧ),από δω και στο εξής θα συνεχίσει την αθλητική του πορεία στον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 12/2/18, ο νεαρός ποδοσφαιριστής  βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και πραγματοποίησε συνάντηση με τους ιθύνοντες των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, ώστε να ενταχθεί στην Κ14 του “Δικεφάλου”.

Ο διευθυντής Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, υποδέχτηκε θερμά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στη νέα του ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πρελιά είχαν δείξει και άλλες ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος.

Ο Πρελιάς, που είναι βασικό στέλεχος της Μικτής Ομάδας Παίδων της ΕΠΣ Χίου, είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στα παιχνίδια της α’ φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, που φιλοξενήθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο στη Χίο.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Χίου:

«Στην αγωνιστική ομάδα της Κ14 του Π.Α.Ο.Κ εντάχθηκε ο Μάριος Πρελιάς. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Στη φώτο με τον Διευθυντή των Ακαδημιών του Π.Α.Ο.Κ. κ. Πουρλιοτόπουλο Ευάγγελο. Ευχαριστούμε τον Μάριο για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε στην Π.Α.Χ. Ευχαριστούμε τους γονείς του, Δημήτρη και Αρετή για την εμπιστοσύνη και τη φιλία τους»

Σχόλια