Στον Παναιτωλικό ο 14χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Πουλιάνας

Στην ήδη εξαιρετική φουρνιά του 2004 που διαθέτει ο Παναιτωλικός, προστίθεται και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Μαγνησίας.

Ο διεθνής με την Εθνική Παίδων τερματοφύλακας Δημήτρης Πουλιάνας του Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Βόλου συμφώνησε με την ομάδα του Αγρινίου και θα αγωνιστεί στην Super League U15 με την ομάδα Παίδων του Παναιτωλικού τη νέα σεζόν.

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού τσέκαραν τον Πουλιάνα σε αγώνες του ΕΡΜΗ στο Β’ ερασιτεχνικό της ΕΠΣΘ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ταλαντούχος πορτιέτο ήταν φέτος βασικός τερματοφύλακας της Μικτής Ομάδας Παίδων της ΕΠΣΘ.

Είναι ένα παιδί που ξεχώρισε στην ομάδα του Δημήτρη Μπράτσου, δουλεύοντας υπό την καθοδήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων Αποστόλη Τσιντζιλιώνη και ως επιβράβευση είχε έρθει αρχικά η κλήση στα δοκιμαστικά της Εθνικής Παίδων από τον Θοδωρή Ελευθεριάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ακαδημίας Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Βόλου: 

«Ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Βόλου με χαρά ανακοινώνει ότι αποχαιρετά ένα μέλος – ‘Παιδί’ του. Πρόκειται για το νεαρό τερματοφύλακα Πουλιάνα Δημήτρη. Το ταξίδι του τερματοφύλακα Πουλιάνα Δημήτρη (γεννημένος 03/01/2004) στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε τις 11. Σεπτέμβρη 2008. Έπαιξε και δούλεψε στα τμήματα υποδομής του Ερμή, ενώ έλαβε επίσης συμμετοχές στην 1η μας ομάδα στο ερασιτεχνικό, όταν και συμπλήρωσε το 14ο έτος. Είναι ένα παιδί που ξεχώρισε τόσο στα τμήματα υποδομής του Ερμή, όσο και στην ομάδα του Δημήτρη Μπράτσου που αγωνίστηκε στην Β’ ΕΠΣΘ, δουλεύοντας επιμελώς υπό την καθοδήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων Αποστόλη Τσιντζιλώνη. Επίσης, ήταν βασικός τερματοφύλακας της Μικτής Ομάδας Παίδων της ΕΠΣΘ. Σημαντικές διακρίσεις αποτέλεσαν οι κλήσεις στις προπονήσεις της Προεθνικής Παίδων της Εθνικής Ελλάδας που διεξήχθησαν στην Λαμία την Μ. Δευτέρα 2/4/2018, όπως και εκείνη που ακολουθεί 25-28/6/2018 στις τελικές προπονήσεις προεπιλογής Κ-14 στο Καρπενήσι. Ο Α.Σ. ΕΡΜΗΣ Βόλου ευχαριστεί τον Πουλιάνα Δημήτρη και την οικογένειά του για την εμπιστοσύνη τους προς τον σύλλογο μας σε αυτή την όμορφη δεκαετία! Η συνέχεια για τον Δημήτρη μας γράφει ΠΑΕ Παναιτωλικός. Η οικογένεια του ΕΡΜΉ τους εύχεται καλή συνέχεια, πρόοδο, υγεία και μόνο επιτυχίες!».

Σχόλια