Στον Ολυμπιακό ο Νίκος Φρέρης της Σύρος 2002

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή της Α.Π Σύρος 2002 Νίκο Φρέρη.

Ο Νίκος Φρέρης είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν πραγματοποιήσει μεγάλη πρόοδο τον τελευταίο χρόνο, δουλεύοντας «σκληρά» με την ακαδημία της Σύρου 2002 και τον Δημήτρη Κάμπαξη.

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία της ακαδημίας Σύρος 2002, που βλέπει ένα δικό της παιδί να κάνει το μεγάλο «άλμα» στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Ακαδημία μας έχει την χαρά και την τιμή να ανακοινώσει επίσημα την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή μας Νίκου Φρέρη στην Κ15 της ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Ο Νίκος Φρέρης στην ηλικία των πέντε ετών έγινε μέλος της Ακαδημίας μας και από τότε ανελλιπώς συμμετείχε στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής !
Τα τελευταία τρία χρόνια με καθημερινές ατομικές προπονήσεις με τον προπονητή του κ Δημήτρη Κάμπαξη ανέδειξε τις ποδοσφαιρικές του αξίες και με ταπεινότητα και ήθος συνεχίζει για την επίτευξη του στόχου του!
Η Διοίκηση της ΑΠ Σύρος 2002 συγχαίρει και τους δυο και ευχαριστεί τον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Αμανατίδη για την άριστη συνεργασία που υπήρξε και ευελπιστεί στη συνεχεια αυτής!
“Νικολακι”μας εκ μέρους του ΔΣ ,ολων των προπονητών και των συναθλητών σου ,σου ευχόμαστε Καλη Συνεχεια και μη ξεχνάς οτι με το ήθος και την σκληρή δουλεία θα πιάσεις το όνειρο σου!”

πηγή:sportcyclades24.gr

Σχόλια