Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Μάρκος Μίσκου

Ακόμα έναν παίκτη ενέταξε στο δυναμικό του για την χειμερινή μεταγραφική ο Απόλλων Λάρισας.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας ανακοίνωσε το δανεισμό του 20χρονου Μάρκου Μίσκου από την Κέρκυρα, μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν και επίσημα την μεταγραφή – δανεισμό του Μάρκου Μίσκου από την Κέρκυρα, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση με την μορφή δανεισμού, από την ΠΑΕ Κέρκυρα, του 20χρονου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Μάρκου Μισκου. Ο Μάρκος είναι γεννημένος στις 21/3/1997 και αγωνίζεται με απόλυτη επιτυχία στην θέση του δεξιού εξτρέμ. Διακρίνεται για την ταχύτητα του, με την μπάλα, την κοφτή ντρίμπλα, ενώ είναι πολύ καλός στο «ένας εναντίον ενός».

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟ Κουφαλίων, πριν μετακομίσει στην Κέρκυρα το καλοκαίρι του 2016 όπου αποτέλεσε μέλος της Κ-20 του συλλόγου. Το καλοκαίρι του 2017 που μας πέρασε, όντως ιδιαίτερα διακριθείς, έγινε επαγγελματίας και έκανε προετοιμασία με την ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τον καλοσωριζει στις τάξεις της και του εύχεται με υγεία να βοηθήσει στην επίτευξη των φετινών μας στόχων».

 

Σχόλια