Στον Άγιαξ 19χρονο ταλέντο από τη Μαλίν [VIDEO]

Ο 19χρονος Χασάν Μπαντέ ήρθε το καλοκαίρι στην Ευρώπη για να δοκιμαστεί στη Μαλίν. Ωστόσο, λίγους μήνες μετά, πήρε μεταγραφή στον Άγιαξ, δωδεκαπλασιάζοντας την τιμή του. 

 

Ο λόγος, για το παιδί-θαύμα της Μαλίν, τον 19χρονο επιθετικό από την Μπουρκίνα Φάσο, Χασάν Μπαντέ, που ζει το καλύτερο εξάμηνο της ζωής του.

Ίσως μάλιστα να πρόκειται και για το καλύτερο εξάμηνο στην ιστορία ενός τόσο νεαρού ποδοσφαιριστή.

Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στην Ευρώπη με σκοπό να δοκιμαστεί στη Μαλίν, η οποία του πρόσφερε, τελικά, δοκιμαστικό συμβόλαιο, για 1+2 χρόνια, δίνοντας 800 χιλιάδες.

Ωστόσο, μέσα σε δύο μήνες, η προοπτική άλλαξε, αφού ο Μπαντέ αποδείχτηκε “διαμάντι”, έχοντας πετύχει, ήδη, 8 γκολ σε 13 παιχνίδια με τη φανέλα της βελγικής ομάδας. Έτσι, αποκτήθηκε από τον Άγιαξ με το αστρονομικό, σύμφωνα με τις αρχικές προσδοκίες, ποσό των 9,5 εκατ. ευρώ.

Δωδεκαπλασίασε, δηλαδή, την τιμή του, μέσα σε έξι μήνες, με τον «Αίαντα» να τον… κλέβει, πριν προλάβουν οι υπόλοιποι σύλλογοι. Ο νεαρός πάντως, θα μείνει στη Μαλίν ως το τέλος της σεζόν και από το καλοκαίρι φεύγει για Άμστερνταμ, με την ελπίδα όλων να πρόκειται, πράγματι, για ένα παιδί-θαύμα, έτοιμο να καταπλήξει τη γηραιά ήπειρο.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια