Στον αγιασμό του ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ η ακαδημία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ – Τιμήθηκαν Κουντούρης, Καραπαπάς! [PHOTOS]

Παρουσία του Ολυμπιακού ο Αγιασμός του ΑΟ Χαϊδαρίου!

Παρουσία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού τελέστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Δημοτικό Γήπεδο “Τ. Χαραλαμπίδης” ο Αγιασμός της Ακαδημίας του ΑΟ Χαϊδαρίου. Ο Ολυμπιακός έπειτα από επίσημη πρόσκληση του συλλόγου του Χαϊδαρίου εκπροσωπήθηκε στην τελετή από την Κ-12 και τους προπονητές της κ. Τάσο Πάντο και Σωκράτη Κοψαχείλη.

Η ομάδα του Ολυμπιακού μετά από τον Αγιασμό έδωσε φιλικό αγώνα επίδειξης με ομάδα του ΑΟ Χαϊδαρίου και πρόσφερε ωραίο θέαμα στους εκατοντάδες θεατές που κατέκλυσαν το γήπεδο! Ο ΑΟ Χαϊδαρίου και ο πρόεδρος του κ. Πέτρος Καραβίτης είχαν οργανώσει άψογα την εκδήλωση και έδειξαν πως η Ακαδημία τους βαδίζει στο σωστό δρόμο.

Πριν από τον αγώνα επίδειξης ο ΑΟ Χαϊδαρίου τίμησε τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κ. Μιχάλη Κουντούρη και τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Κώστα Καραπαπά. Τις πλακέτες τους παρέλαβαν οι προπονητές της Ακαδημίας Τάσος Πάντος και Σωκράτης Κοψαχείλης.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν όλες οι ομάδες του ΑΟ Χαϊδαρίου, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Μιχάλης Σελέκος, πολλοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Μπάμπης Σταυρόπουλος.

Ο προπονητής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Πάντος, κατά την παραλαβή της πλακέτας αποθεώθηκε από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για την εκδήλωση και ευχαρίστησε εκ μέρους του Ολυμπιακού τους διοργανωτές.

 

 


Σχόλια