Στόχος του Παναθηναϊκού ο στράικερ Αργύρης Καμπετσής της Ντόρτμουντ

Μέσα στην πληθώρα των ονομάτων που θα ακουστούν αυτό το καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό, υπάρχουν και κάποιοι, κυρίως Έλληνες, που αναμένεται να αποτελέσουν ουσιαστικοί στόχοι. 

Ο Γεράσιμος Μανωλίδης γράφει σήμερα (6/6) στην έντυπη έκδοση του Sportime για την περίπτωση του 19χρονου Αργύρη Καμπετσή, ο οποίος, όντως, ενδιαφέρει πολύ τον Νίκο Νταμπίζα. Είναι Έλληνας, είναι νέος σε ηλικία και αρέσει πολύ στον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού.

Αυτή τη στιγμή ο παίκτης αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο (υψηλό, κοντά στα 100 χιλιάρικα), όμως στις ρεζέρβες των Βεστφαλών οι παίκτες παίρνουν συμμετοχές… κυκλικά. Ένα ροτέισον για να παίζουν, λίγο πολύ, όλοι. Άρα, μια λύση για να μπορέσει να έρθει στον Παναθηναϊκό θα ήταν υπό μορφή δανεισμού.

Στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, παίζοντας σαν κρυφός κυνηγός, «έσπασε» τα κοντέρ επιθετικά. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είναι πεπεισμένος πως στη φετινή εκδοχή του «τριφυλλιού» και με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο, ο Καμπετσής μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο 19χρονος θα βάλει στο βιογραφικό του έναν σημαντικό σταθμό, επομένως πρόκειται για μια… win – win situation. Από τη στιγμή, λοιπόν, που κερδίζουν αμφότερες οι πλευρές, πρέπει να κρατήσουμε αυτό το σενάριο στο μυαλό μας. Όσο δύσκολο κι αν ακούγεται.

Σχόλια