Στο «τιμόνι» της Κ15 του Απόλλων Σμύρνης, ο Νίκος Σκουμπωτής

Ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του πραγματοποιεί ο προπονητής Νίκος Σκουμπωτής, καθώς ανέλαβε το «τιμόνι» της Κ15 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο ίδιος, σε δήλωση του, στο football-academies.gr, αναφέρθηκε στους προσωπικούς και όχι μόνο στόχους που έχει θέσει γι αυτή τη νέα σεζόν, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που πλέον ανήκει σε έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Σκουμπωτής:

«Μια νέα σελίδα ανοίγει στην προπονητική μου καριέρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Θέλω να υποσχεθώ σε όσους με πίστεψαν και μου έδωσαν αυτήν την ευκαιρία, ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να τους δικαιώσω. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, καθώς και τα παιδιά που θα δουλέψουμε μαζί να γίνουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές. Μακάρι να δούμε κάποιον απ’ αυτούς και στην πρώτη ομάδα του Απόλλωνα!».

Λίγα λόγια για την μέχρι τώρα πορεία του:

Ο Νίκος Σκουμπωτής είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθήνας με δίπλωμα UEFA A. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2008-2009 ως βοηθός προπονητή της ομάδας Κ17 της ΑΕΚ. Στη συνέχεια, από το 2009 έως το 2015 υπήρξε τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία της Juventus στην Αθήνα. Το 2015-16 ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Γ.Σ. Ηλίουπολης και ταυτόχρονα ήταν προπονητής στη θύελλα Ραφηνας, στην ομάδα Κ15. Τέλος, την περασμένη αγωνιστική σεζόν, επιτέλεσε προπονητής στη θύελλα Ραφηνας, στις ομάδες Κ15 και Κ10.

Σχόλια