«Στο στόχαστρο της Πόρτο ο Γιαννούλης»

Για ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ κάνει λόγο η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola».

Ένας από τους παίκτες που έχουν συγκεντρώσει πολλά ευρωπαϊκά βλέμματα πάνω τους από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης.

 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου διανύει μια εξαιρετική σεζόν, όπου είναι καταλυτικός για την ομάδα του, με τον Αμπέλ Φερέιρα να τον έχει αποθεώσει από την πλευρά του.

Στο πλαίσιο αυτό, για τον Γιαννούλη φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα η Πόρτο, όπως σημειώνει σήμερα η «A Bola», η οποία έχει… χτύπημα στο σημερινό πρωτοσέλιδο της για τον παίκτη του Δικεφάλου.

«Ο Δημήτρης Γιαννούλης θα μπορούσε να είναι το χριστουγεννιάτικο δώρο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο» αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της και προσθέτει:

«Η Πόρτο καταλαβαίνει πως ο Τέλες χρειάζεται έναν σωστό ανταγωνιστή και γι΄ αυτό υπάρχουν οι σκέψεις για τον Γιαννούλη, ο οποίος βρίσκεται στο ρόστερ που προπονεί ο Αμπέλ Φερέιρα».

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Γιαννούλη, Βασίλης Παναγιωτάκης, είχε ξεκαθαρίσει μιλώντας στο SDNA, πως ο 24χρονος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα ευχαριστημένος και αφοσιωμένος στον Δικέφαλο, τονίζοντας πως δεν τους απασχολούν τα όποια σενάρια κυκλοφορούν, από τη στιγμή που εκείνος ζει το δικό του «ασπρόμαυρο» όνειρο.

Το σχετικό πρωτοσέλιδο:

Σχόλια