Στο Ρέντη οι νεαροί ποδοσφαιριστές των Scouting Camps

Οι επίλεκτοι νεαροί ποδοσφαιριστές των Scouting Camps του Ολυμπιακού σε Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο και Ρέθυμνο αξιολογήθηκαν εκ νέου στο Ρέντη.

Την πύλη του Προπονητικού Κέντρου του Ολυμπιακού στο Ρέντη πέρασαν το διήμερο 3-4 Οκτωβρίου οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν στα Scouting Camp των ερυθρολεύκων που διεξήχθησαν στο πρώτο μισό του 2017 σε Θεσσαλονίκη, Κύπρο, Ιωάννινα και Ρέθυμνο. 

Οι νεαροί είχαν αξιολογηθεί από το επιτελείο της Ακαδημίας στις πόλεις τους, ωστόσο τώρα έδωσαν νέες εξετάσεις στο “σπίτι” του Ολυμπιακού και κρίθηκαν εκ νέου από τους προπονητές και τους σκάουτερ της ομάδας.

Στα νέα δοκιμαστικά εκτός από τον Γιώργο Αμανατίδη και τους συνεργάτες του, τους παίκτες αξιολόγησαν μεταξύ άλλων ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Κυριάκος Καραταϊδης, ο Τεχνικός Διευθυντής  Νίκος Τοπολιάτης, ο προπονητής της Κ20  Βασίλης Βούζας, ο Γενικός Αρχηγός της Κ20  Αριέλ Ιμπαγάσα, ο προπονητής της Κ17 Τάσος Θέος, ο προπονητής της Κ16 κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης και ο προπονητής της Κ14 Τάσος Πάντος.

Οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να “τσεκάρουν” επί δυο ημέρες τα παιδιά τα οποία μεταξύ άλλων προέρχονται από τις Σχολές του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη, την Κύπρο, το Ρέθυμο και τα Ιωάννινα.

Τα Scouting Camp σε πόλεις εκτός της Αθήνας έχουν σπουδαίο αποτέλεσμα για την Ακαδημία και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί έως το τέλος του 2017 και το 2018 με νέες επισκέψεις.

Σχόλια