Στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου νεανίδων και κορασίδων ο Άρης

Ο Ερασιτέχνης Άρης δήλωσε συμμετοχή των δύο ομάδων του, στη νεοσύστατη διοργάνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη:

«Τη συμμετοχή του στο νεοσύστατο πρωτάθλημα Νεανίδων και Κορασίδων Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΜ δήλωσε ο Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Ο σύλλογός μας θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα Κ16 (Νεανίδων) και Κ12 (Κορασίδων), η έναρξη των οποίων θα σηματοδοτηθεί την Τετάρτη 20/11 (18:00), στη συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα Τύπου του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Είναι η πρώτη φορά που η ΕΠΣΜ θα διοργανώσει το 1ο Πρωτάθλημα Νεανίδων και Κορασίδων, ύστερα από 35 χρόνια διοργάνωσης πρωταθλημάτων Υποδομών σ’ όλες τις κατηγορίες από την Κ7 έως την Κ17.

Στην κατηγορία Νεανίδων (Κ16) δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παίκτριες οι οποίες γεννήθηκαν το έτος 2003 και μετά, ενώ μπορούν ν’ αγωνιστούν και δύο (2) παίκτριες που γεννήθηκαν το έτος 2002 (περιοριστικά).

Στην κατηγορία Κορασίδων (Κ 12) δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παίκτριες οι οποίες γεννήθηκαν το έτος 2007 και μετά και νεότερες, ενώ μπορούν ν’ αγωνιστούν και δύο (2) παίκτριες που γεννήθηκαν το έτος 2006 (περιοριστικά).

Εκτός από τον Α.Σ. ΑΡΗΣ, οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι: ΑΟ Λέοντες, ΑΟ Σούτερς, Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου, Αετοί Θεσσαλονίκης 2015, Άρης Κασσανδρείας, Εθνικός Μετεώρων, Ερμής Ποτίδαιας, Κισσός Χορτιάτη και ΠΑΣ «Αρσακλή».

Η έναρξη των πρωταθλημάτων έχει προσδιοριστεί για το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019».

Σχόλια