Στο γήπεδο Κουβαρά, το Παιδικό τμήμα της Σχολής της Βαλένθια στα Μεσόγεια

Η Σχολή της GPS Southeast Europe/ Valencia C.F. στα Μεσόγεια, έχει ως στόχο να βρει και να εκπαιδεύσει τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, από τη νεαρή τους ηλικία, με σκοπό αυτοί να προετοιμαστούν για το επόμενο μεγάλο τους βήμα στην ποδοσφαιρική τους πορεία.

Στα πλαίσια της υλοποίησης του στόχου αυτού, η Σχολή ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το γήπεδο  του Κουβαρά, για το παιδικό τμήμα της Σχολής (γεννηθέντες 2003-2004).

Έτσι, το Παιδικό τμήμα της Σχολής της Βαλένθια στα Μεσόγεια, θα έχει πλέον τη δυνατότητα να προπονείται σε γήπεδο 11×11, στον Κουβαρά, στο οποίο θα διεξάγονται και οι αγώνες της ομάδας.

Με τον τρόπο αυτό τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις ικανότητές τους και να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία μιας «εφ’ όλης της ύλης» ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης, με ισπανική υπογραφή.

Επιπλέον, η Σχολή της GPS Southeast Europe/ Valencia C.F. στα Μεσόγεια αναζητεί ταλαντούχα παιδιά για τη συγκρότηση της Ελληνικής Εθνικής ομάδας Επίλεκτων ποδοσφαιριστών της GPS Southeast Europe/ Valencia C.F.γεννηθέντα το 2003 και το 2004.

Η ομάδα αυτή θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε αγώνες τους καλύτερους παίκτες από όλες τις περιοχές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης σε εξειδικευμένα Camp και διεθνή τουρνουά.

Πληροφορίες

Πόλη: Καλύβια Θωρικού Αττικής

Τοποθεσία: Εγκαταστάσεις SUPER GOAL

Τηλέφωνα: 6987495555 και 2299047436

Σχόλια