Στο Δίκτυο Σχολών του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και ο Άρης Ρεθύμνου!

Στο Δίκτυο Σχολών του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ εντάχθηκε και ο Άρης Ρεθύμνου, όπως ανακοίνωσε η Περιστεριώτικη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με ένα ακόμη ποδοσφαιρικό σωματείο που εντάσσεται στο δίκτυο σχολών της ομάδας μας κάνοντας πράξη το σύνθημα «Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα».

Νέο μέλος είναι ο Άρης Ρεθύμνου ο οποίος αποτελεί το αρχαιότερο σωματείο του νομού, με έτος ίδρυσης το 1928. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε ανάμεσα στον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και στη διοίκηση του νησιώτικου συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Άρη Ρεθύμνου Εμμανουήλ Βαρούχας έκανε τις εξής δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

«Το σωματείο μας, πλέον, αποτελεί μέλος του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος και η ολοκλήρωση της συμφωνίας συνεργασίας αποτελεί τιμή για τον Άρη Ρεθύμνου και φυσικά, γεμίζει ικανοποίηση όλους εμάς που ασχολούμαστε με την ομάδα: διοικούντες, προπονητές, αθλητές και γονείς.

Ήταν κάτι που, αφότου τέθηκε ως ενδεχόμενο, το συζητήσαμε και δεν αργήσαμε να φτάσουμε στην από κοινού απόφαση για την πραγματοποίηση αυτής της συνεργασίας. Άλλωστε από την αρχή που αναλάβαμε την ομάδα αυτός ήταν και ο στόχος μας: το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά.

Από την μία η ιστορικότητα του Ατρομήτου και από την άλλη η οργανωμένη και μεθοδική δουλειά που γίνεται εδώ και καιρό στα τμήματα υποδομής του με τα αποτελέσματα της να είναι ορατά σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της χώρας, αποτέλεσαν τους βασικούς παράγοντες που μας ώθησαν στην επιδίωξη μιας τέτοιας συνεργασίας.

Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας μου, την ΠΑΕ Ατρόμητος -και ιδίως τον κ. Αποστόλου που μας κάλυψε σε όσα ζητήματα έχρηζαν διευκρινίσεως αποδεικνύοντας ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η δημιουργία μιας ειλικρινούς ποδοσφαιρικής σχέσης μεταξύ των δυο ομάδων».

Ο προπονητής Στέλιος Κοζανίδης τόνισε με την σειρά του:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Ατρόμητο η οποία είμαστε βέβαιοι ότι θα αναπτύξει ακόμη περισσότερο την Ακαδημία μας, καθώς ο Ατρόμητος συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Επιπλέον είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να γνωρίζουν ότι πίσω από την Ακαδημία μας βρίσκεται ο Ατρόμητος. Η φιλοσοφία μας είναι να αποκτήσουν τα παιδιά των ακαδημιών μας χαρακτήρα, σεβασμό, δεξιότητες, ενέργεια, νέο τρόπο σκέψης. Γνωρίζοντας προσωπικά τον κ.Σπανό αλλά και την φιλοσοφία του Ατρομήτου, είμαι σίγουρος ότι με την μεθοδική δουλειά και τη στήριξη του προπονητικού προγράμματος του Ατρόμητου θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια υποδειγματική Ακαδημία».

Σχόλια