Στο Δίκτυο Σχολών του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και ο ΑΟ Καππαδοκών Αλεξανδρούπολης!

Ο Ατρόμητος συνεχίζει να «αγκαλιάζει την Ελλάδα», έως την ακριτική Αλεξανδρούπολη.

Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν τη νέα συμφωνία για ένταξη στο δίκτυο των Σχολών του Ατρόμητου, το νέο μέλος που είναι ο ΑΟ Καππαδοκών με έδρα την Αλεξανδρούπολη του Έβρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών

Συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη το σύνθημα μας «Αγκαλιάζουμε την Ελλάδα». Αυτή τη φορά το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου αγκαλιάζει τον Έβρο και καλωσορίζει το νέο του μέλος, τον ΑΟ Καππαδοκών με έδρα την Αλεξανδρούπολη.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε στην ακριτική πόλη ανάμεσα στον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και τον πρόεδρο του ΑΟ Καππαδοκών Κωνσταντίνο Τηλέγραφο που δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:« Επιλέξαμε την συνεργασία μας με τον Ατρόμητο που μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί είναι ομάδα που διαθέτει μια από τις καλύτερες Ακαδημίες στην Ελλάδα και εμπιστεύεται τους Έλληνες παίκτες.

Το σημαντικό είναι ότι ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει την συνεργασία μας ποιοτικά και μέσα από την τεχνογνωσία που θα μας προσφέρει θα βοηθήσουμε τα παιδιά που έχουν ταλέντο να κάνουν το κάτι παραπάνω και τα υπόλοιπα παιδιά να διασκεδάζουν και να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο».

Και ο κ. Τηλέγραφος συμπλήρωσε: «Το σωματείο μας ιδρύθηκε το 1994 και διαθέτουμε Ανδρική Ομάδα που αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία Έβρου καθώς και Ακαδημία με 120 παιδιά. Από εμάς ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης και έχουμε δώσει αρκετούς παίκτες σε επαγγελματικές ομάδες όμως πλέον ευχόμαστε να τους δίνουμε στον Ατρόμητο».

Σχόλια