Στο χειρουργείο ο Τριανταφυλλόπουλος – Δεν απέφυγε τα χειρότερα

Ρήξη χιαστών ο στόπερ των Νέων του τριφυλλιού

Η διάγνωση για τον τραυματισμό στα Γιάννενα του Αλέξανδρου Τριανταφυλλόπουλου, ήταν η χειρότερη δυνατή, με τον 20χρονο αμυντικό να έχει υποστεί ρήξη χιαστών και να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του Αλέξανδρου Τριανταφυλλόπουλου επιβεβαιώθηκαν με τον 20χρονο αμυντικό, βασικό στέλεχος της Κ20 των πράσινων, να έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

Ο Τριανταφυλλόπουλος χτύπησε σε μια φάση του αγώνα των Νέων του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στα Γιάννενα και από την πρώτη στιγμή υπήρξε έντονη ανησυχία. Για τον λόγο αυτό μάλιστα τόσο ο γιατρός της πρώτης ομάδας όσο και ο φυσιοθεραπευτής του τριφυλλιού, Χρήστος Καρβουνίδης, είχαν επισκεφτεί την αποστολή του τριφυλλιού για να τον εξετάσουν.

Την Κυριακή ο νεαρός αμυντικός έκανε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς, που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 20χρονος στόπερ θα υποβληθεί σε επέμβαση την Τρίτη το μεσημέρι και αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Πέμπτη, ξεκινώντας άμεσα την αποθεραπεία του.

Περαστικά και γρήγορα πίσω στα γήπεδα Αλέξανδρε!

Σχόλια