Στην Πάτρα η Εθνική Παίδων- Γεωργόπουλος: «Είμαστε πανέτοιμοι και θέλουμε την πρόκριση»

Η Εθνική Παίδων ξεκινάει αύριο (21/3) ενάντια στη Σκωτία τις υποχρεώσεις στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018 και θέλει να εκμεταλλευτεί και τον παράγοντα της έδρας! Η γαλανόλευκη βρίσκεται σ’ ένα δύσκολο όμιλο με Σκωτία, Νορβηγία και Γερμανία, όμως λόγω ταλέντου έχει πολλές ελπίδες να πάρει μία εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν στα τελικά του EuroU17 στην Αγγλία.

Την αισιοδοξία του για την έκβαση των αγώνων της Εθνικής Παίδων στη φάση Elite του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018, εξέφρασε ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Βασίλης Γεωργόπουλος, καλώντας τους Αχαιούς φιλάθλους στο γήπεδο.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Γεωργόπουλου:

«Με μεγάλη μας χαρά βρισκόμαστε στην Πάτρα για τα κρίσιμα αυτά παιχνίδια, που θα κρίνουν την πρόκριση για την τελική φάση. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε πανέτοιμοι για να δώσουμε την μάχη για την πρόκριση, που είναι και ο στόχος μας. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή.Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο όμιλο και δίνω ίσες πιθανότητες και στις τέσσερις ομάδες. Σίγουρα θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη κόντρα στη Σκωτία για λόγους ψυχολογίας, ωστόσο όλα τα ματς έχουν την ίδια βαρύτητα και δεν θα είναι καθοριστικό το αποτέλεσμα μόνο του πρώτου αγώνα. Καλούμε τον κόσμο της Πάτρας να βρεθεί στο πλευρό μας».

Στην αποστολή της Εθνικής Παίδων κλήθηκε ο Άγγελος Κωτσόπουλος,στη θέση του Παναγιώτη Τζίμα που είναι τραυματίας.

Σχόλια