Στην Κρήτη η Εθνική Νέων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Η Εθνική Νέων θα δώσει τις “μάχες” στο Παγκρήτιο Στάδιο και στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Πρωταθήματος του 2018. Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέφρασε τη στήριξή της στην προσπάθεια των Ελλήνων διεθνών.

Η Εθνική Νέων U19 βρίσκεται στον 10ο όμιλο μαζί με τις Ρουμανία, Γιβραλτάρ και Ρωσία σε όμιλο από τον οποίο προκρίνονται δύο ομάδες στην επόμενη φάση.

Όπως γνωστοποιήθηκε τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στα δύο μεγαλύτερα γήπεδα της Κρήτης, το Παγκρήτιο Στάδιο και το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στις 8,11 και τις 14 Νοεμβρίου.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης των προσπαθειών της Εθνικής Νέων ενημερώνοντας για τους αγώνες που θα διεξαχθούν στο «Γεντί Κουλέ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στηρίζει την Εθνική ομάδα Νέων για τους σημαντικούς αγώνες που θα φιλοξενηθούν στο Ηράκλειο, για τον Προκριματικό γύρο Εθνικών ομάδων Νέων.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απάντησε θετικά στο αίτημα της ΕΠΟ και της ΕΠΣΗ και θα διαθέσει το γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, αλλά και το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για τις υπηρεσίες της Εθνικής μας ομάδας.

«Eίναι τιμή μας που θα φιλοξενήσουμε την Εθνική Νέων στο γήπεδο μας. Η Εθνική θα νιώσει σπίτι της το γήπεδο μας και καλούμε και τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής Νέων στα παιχνίδια που θα δώσει στο Γεντί Κουλέ» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Τρία παιχνίδια της Εθνικής ομάδας Νέων θα φιλοξενήσει το γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», για τον Προκριματικό γύρο Εθνικών ομάδων Νέων, που θα γίνει στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της  ΕΠΟ στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, τα παιχνίδια που θα φιλοξενηθούν στο Γεντί Κουλέ, είναι τα εξής:

8/11 Ρουμανία-Ελλάδα

11/11 Ρωσία-Ρουμανία

14/11 Ελλάδα-Ρωσία

Παιχνίδια της ίδιας διοργάνωσης θα φιλοξενηθούν και στο Παγκρήτιο στάδιο.”

 

Σχόλια