Στην Κρακοβία η Εθνική Ελπίδων – Την Τρίτη το ματς με Πολωνία

Στην Κρακοβία βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής 17/11 η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων ενόψει της αναμέτρησης με την Πολωνία (19/11)  για τον 7ο προκριματικό όμιλο του EURO 2013/15.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι διεθνείς προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα για πρώτη φορά επί πολωνικού εδάφους στο «Stadion Miejski».

Εξάλλου, τη Δευτέρα 18/11 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του κ. Τσάνα στις 18:00 ώρα Ελλάδας, ενώ ένα τέταρτο αργότερα θα γίνει η επίσημη προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο του αγώνα («Marszałek Piłsudski»).

Για την κρίσιμη αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την πρωτοπόρο του 7ου προκριματικού ομίλου μίλησε στο epo.gr o Στέλιος Κίτσιου:

 

«Το σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά είμαστε υγιείς και σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Επιπλέον, η ψυχολογία μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο ύστερα από τη μεγάλη σε έκταση νίκη επί της Σουηδίας. Θα επιδιώξουμε, όπως κάνουμε πάντα, το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθούμε στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Γνωρίζουμε ότι οι γηπεδούχοι, που έχουν μια πολύ καλή ομάδα, θα προσπαθήσουν να μας πιέσουν από τα πρώτα λεπτά του ματς. Έχουμε εμπιστοσύνη για τις δυνατότητές μας, αυτή η ομάδα έχει δώσει πολλά κρίσιμα ματς και έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίρνει αυτό που θέλει σε δύσκολες έδρες».

Σχόλια