Στην Καστοριά ο 18χρονος Άγγελος Βενέτης

Η διοίκησης της Καστοριάς, ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Άγγελου Βενέτη , την Τετάρτη (30/8).

Η Καστοριά που ενέταξε στο δυναμικό της το νεαρό ποδοσφαιριστή Άγγελο Βενέτη, πραγματοποιώντας μια ακόμα μεταγραφή.

Ο νεαρός επιθετικός που την τελευταία τριετία, αγωνιζόταν στην Κ19 του Άρη, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση των «γουναράδων», με τη φανέλα των οποίων θα αγωνίζεται για τον επόμενο έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άγγελο Βενέτη, για την περίοδο 2017-2018.

O Άγγελος Βενέτης, είναι γεννημένος στις 21/12/1999, στην Θεσσαλονίκη κι έχει ύψος 1.85m και βάρος 75 Kgr. Αγωνίζεται με επιτυχία στην θέση του κεντρικού επιθετικού, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και σαν επιθετικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του, από πολύ μικρή ηλικία από την Ακαδημία του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη.

Παρακάτω παραθέτουμε το βιογραφικό του Άγγελου Βενέτη:

Σεζόν Ομάδα Διοργ. Αγ. Γκολ
2014-2015 Ακαδ. Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης – –
2015-2017 ΠΑΕ Αρης Κ19 – -»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ακριτικής ομάδας, στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε τα εξής ακόλουθα: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα, που έχω την τιμή να αγωνιστώ σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως είναι η Καστοριά. Μία ομάδα, με την οποία υπάρχει και κάποιο συναισθηματικό δέσιμο, αφού, πριν από πολλά χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα της, ο παππούς μου ο Τσιντζόγλου. Βέβαια, ο παππούς μου έκλεισε την καριέρα του στην Καστοριά, ενώ εγώ έχω μεγαλύτερες φιλοδοξίες και πιστεύω ότι η Καστοριά θα αποτελέσει το εφαλτήριο για κάτι καλύτερο. Δεν σας το κρύβω ότι απώτερος στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε ομάδα του εξωτερικού. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Καστοριάς, για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχομαι να τους δικαιώσω. Εύχομαι η ομάδα μου να έχει μία καλή χρονιά και πιστεύω ότι αν υπάρχει Υγεία σε όλους μας, σε συνδυασμό με την πολλή δουλειά, οι στόχοι της ομάδας μου θα επιτευχθούν”.

Άγγελε, σε καλωσορίζουμε στην Καστοριά και σου ευχόμαστε μια Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά.»

 

Σχόλια