Στην Καλλιθέα οι Θεοδωράκης, Τσατσόπουλος του Ατρομήτου

Η Καλλιθέα προχώρησε στην απόκτηση με την μορφή δανεισμού, των Χρήστου Θεοδωράκη και Δημήτρη Τσατσόπουλου, από τον Ατρόμητο. Παίρνουν ακόμα Παυλή και Πολιντόρο από τον Ατρόμητο οι «γαλάζιοι».

Παίκτες της Καλλιθέας μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν θα είναι οι 21χρονοι Χρήστος Θεοδωράκης και Δημήτρης Τσατσόπουλος.

Οι δύο παίκτες, τους οποίους γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός των «γαλάζιων» Γιώργος Κορακάκης, παραχωρήθηκαν και τυπικά με την μορφή δανεισμού στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων.

Ωστόσο οι δύο παίκτες δεν θα είναι οι μοναδικοί που από το Περιστέρι θα μεταβούν στην Καλλιθέα, καθώς το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο νεαρό Μάριο Παυλή.

Ο νεαρός παίκτης αποτελεί ακόμα μια προσωπική επιλογή του Γιώργου Κορακάκη, ο οποίος με το πέρασμα του από τα τμήματα υποδομής της ομάδας του Περιστερίου συνέβαλε στην πρόοδο – ανάδειξη αρκετών παικτών τους οποίος και γνωρίζει ιδίοις όμμασι.

Παράλληλα  παίκτης της Καλλιθέας θα είναι και ο Αντόνιο Πολιντόρο που θα παίζει στην θέση του κεντρικού αμυντικού είναι Βραζιλιάνος και θα παραχωρηθεί και αυτός με την με την μορφή δανεισμού στην ομάδα της Καλλιθέας.

Σχόλια