Στην Ιταλία για τη Φιορεντίνα ο 18χρονος Γιώργος Αντζουλάς

Ο Γιώργος Αντζουλάς αναμένεται να συνεχίσει στη Φιορεντίνα, με τους «βιόλα» να τον προορίζουν για τη δεύτερη ομάδα. Μάλιστα, ο Αστέρας έχει «ανάψει το πράσινο φως» για τη μεταγραφή του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Μπορεί όλοι να περίμεναν ότι εκείνος που θα αποχωρούσε από τον Αστέρα Τρίπολης ότι θα ήταν ο Τάσος Δουβίκας, ωστόσο άλλος είναι ο παίκτης ο οποίος τελικά θα φύγει πρώτος για να δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα του εξωτερικού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το sport24.gr η Φιορεντίνα κινείται για την απόκτηση του 19χρονου διεθνή κεντρικού αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Αντζουλά.

Μάλιστα, ο Αστέρας Τρίπολης όχι απλά είναι ενήμερος για την συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά έχει δώσει την έγκριση του προκειμένου ο παίκτης να πάει στην Ιταλία για να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της υπόθεσης. Ο παίκτης αναμένεται άμεσα να μεταβεί στην Ιταλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον παίκτη δεν προέκυψε ξαφνικά, αφού τον έχει παρακολουθήσει τόσο σε αγώνες της Εθνικής ομάδας Νέων όσο και σε αναμετρήσεις της Κ20 του Αστέρα. Άνθρωπος της ομάδας ήταν και στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Αστέρα κόντρα στον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος την περσινή περίοδο.

Ο Αντζουλάς μάλιστα, που είναι γεννημένος το 2000, έπαιξε τον Ιούνιο και στους Μεσογειακούς αγώνες στην Ταραγόνα με την Εθνική ομάδα να τερματίζει στην 4η θέση.

Σχόλια