Στην Ελλάς Μονάχου, ο Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης

Στη Γερμανία και την Ελλάς Μονάχου, θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία ο 22χρονος Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης.

Ο γεννημένος στις 12/01/1999 μεσοεπιθετικός, ανδρώθηκε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού και κατόπιν εντάχθηκε στις υποδομές του ΟΦΗ, πριν καταλήξει στον Ρεθυμνιακό.

Η ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού:

“Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ. Η ευκαιρία που παρουσιάστηκε στον ταλαντούχο μέσο-επιθετικό να αγωνιστεί εκτός των Ελληνικών συνόρων με την ομογενειακό σύλλογο ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΑΧΟΥ ((FC Hellas Munchen) στο πρωτάθλημα της Κράϊς λίγκα (Kreisliga), όχι απλά μας χαροποιεί, αλλά μας δίνει το έναυσμα να του μεταδώσουμε τις πιο θερμές μας ευχές για την συνέχεια της καριέρας του. Βαγγέλη ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια επιτυχημένη συνέχεια στην καριέρα σου”.

Ο Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης δήλωσε:

“Ανυπομονώ να αγωνιστώ έπειτα από ένα διάστημα αποχής εξαιτίας των δύσκολων περιστάσεων που όλοι βιώνουμε. Είμαι ενθουσιασμένος που η Ελλάς Μονάχου μου δίνει την δυνατότητα να “ανοίξω τα φτερά” μου και εκτός Ελλάδας. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω αυτόν τον σύλλογο και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που με επέλεξαν”.

Σχόλια