Στην αναμονή ο Ρεγκάκος για την απόφαση του Δώνη

Τρείς παίκτες βρίσκονται σε δοκιμασία τον τελευταίο καιρό και αναμένουν την απόφαση του Δώνη για το αν τελικά θα πάρουν το «πράσινο φως» για το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο Στέφανος Ρεγκάκος, ο 21χρονος επιθετικός, είχε πέσει στην αντίληψη του Δώνη από τότε που αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Ατρόμητου.

Τον τελευταίο καιρό που δοκιμάζεται στον Παναθηναϊκό και έχει αποδείξει πως είναι ένας καλός παίκτης, έχει τρεξίματα, δύναμη και τοποθετήσεις, αλλά παρουσιάζει δυσκολία στα γκολ, γεγονός το οποίο φέρνει δεύτερες σκέψεις.

Εκτός από τον Ρεγκάκο όμως δοκιμάζονται και άλλοι δύο παίκτες. Ο ένας είναι ο Δήμος Χατζάρας και ο άλλος ο Φώτης Κέζος, ο οποίος έχει το λιγότερο διάστημα προπονήσεων με το τριφύλλι.

Ο Δώνης σκοπεύει να μειώσει τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεση του, αφού θεωρεί υπάρχουν υπεράριθμοι. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποφασίσει και για τους τρεις υπό δοκιμή και να τους ενημερώσει.

Άλλωστε, οι Ρεγκάκος, Χαντζάρας και Κέζος δεν επιθυμούν άλλη καθυστέρηση και προτιμούν να μάθουν τα νέα το συντομότερο δυνατό. Ώστε στο αρνητικό για εκείνους ενδεχόμενο, να έχουν χρόνο να βρουν άλλη ομάδα μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Ένα ασφαλές δείγμα για το μέλλον των τριών ποδοσφαιριστών, θα αποτελέσει το σαββατιάτικο (18/8) φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό. Όποιος ή όποιοι εκ των τριών μείνουν εκτός αποστολής από τον Δώνη, δύσκολα θα κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ…

Σχόλια