Στην Ακαδημία της Άρσεναλ ο Ντένις Μπέργκαμπ!

Ο «μαέστρος» είναι έτοιμος να πιάσει ξανά τη μπαγκέτα του και να διδάξει τα μυστικά στους …μικρούς μαθητές. Ο Ντένις Μπέργκαμπ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Άρσεναλ για να αναλάβει το πόστο του υπευθύνου των ακαδημιών, μετά το τέλος της παρουσίας του Λίαμ Μπράντι εκεί.

Ο Μπράντι θα αποχωρήσει το Μάιο του 2014 από το σύλλογο, με το πόστο του επικεφαλής των τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης της Άρσεναλ να μένει ακέφαλο.

Ο Μπέργκαμπ διατηρεί άριστες σχέσεις με το σύλλογο του Λονδίνου, με την Άρσεναλ να τον προσεγγίζει και να του προτείνει να μετακομίσει και πάλι στο Λονδίνο, ώστε να «μάθει τη δουλειά» και το 2014 να αναλάβει εξ ολοκλήρου το πόστο του Μπράντι.

Ο Ιρλανδός τεχνικός είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς της Άρσεναλ και η διοίκηση της ομάδας θέλουν να τον αντικαταστήσουν με κάποιον που το όνομά του να προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού. Ο Μπέργκαμπ αποτελεί μια τέτοια περίπτωση, ενώ έχει και παρόμοια εμπειρία από την παρουσία του στον Άγιαξ.

Κατά την παρουσία του Λίαμ Μπράντι στο σύλλογο, από τις ακαδημίες «ανέβηκαν» στην πρώτη ομάδα οι Σεσκ Φάμπρεγκας, Άσλεϊ Κόουλ, Κίεραν Γκιμπς και Τζακ Γουίλσιρ.

Πηγή:england365.gr

Σχόλια