Στην Αγία Πετρούπολη η Κ16 του Ολυμπιακού

Στο “Morozov” που διοργανώνει η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα συμμετάσχει η Κ16 του Ολυμπιακού από τις 25 έως τις 27 Αυγούστου.

Για την Αγία Πετρούπολη αναχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης η αποστολή της Κ16 του Ολυμπιακού προκειμένου να συμμετάσχει στο “XII International Youth Football Tournament Yuri Morozov” που διοργανώνει από τις 25 έως τις 27 Αυγούστου η Ζενίτ. 

Η ομάδα είναι στον Β’ όμιλο μαζί με την Ζενίτ, την Λίβερπουλ, την Ελσίνκι και την Μαρσέιγ ενώ στον Α’ όμιλο είναι η Μπενφίκα, ο Ερυθρός Αστέρας, η Γιουβέντους, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Κολομιάγκι Αγίας Πετρούπολης.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει την Παρασκευή 25/8 με την Ζενίτ, το Σάββατο 26/8 με την Λίβερπουλ και την Μαρσέιγ και την Κυριακή 27/8 με την Ελσίνκι. Την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί και οι αγώνες κατάταξης.

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού είχε κληθεί και το καλοκαίρι του 2016 στο τουρνουά της Ζενίτ με την Κ13 της και κλήθηκε εκ νέου στο πολύ σημαντικό τουρνουά για ομάδες Κ16 το οποίο είναι εξαιρετικά αναβαθμισμένο λόγω και της προετοιμασίας της Ρωσίας για την φιλοξενία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου το καλοκαίρι του 2018.

Στην Ρωσία για την Κ16 ταξίδεψαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος Νικόλαος, Τόλιος Μιχαήλ, Κεραμίδας Ευάγγελος, Αρσενίδης Δημήτριος, Παυλής Εμμανουήλ-Χρήστος, Σουρλής Βασίλειος, Ντότης Βασίλειος, Γούλας Θωμάς, Γεωργακόπουλος Ηλίας, Νικόλης Νικήτας, Τσάβος Άγγελος, Τζόρβας Δημήτριος, Ασλανίδης Κυριάκος, Τιμολέων Άγγελος, Θεοδωρόπουλος Βασίλειος-Σπυρίδων, Καραργύρης Ηλίας, Πολύδωρος Ιωάννης, Αντωνόπουλος Παναγιώτης.

Στην αποστολή είναι και οι προπονητές Δημήτρης Μαυρογενίδης, Νίκος Τοπολιάτης, ο γυμναστής Κώστας Σοφιανός, ο προπονητής τερματοφυλάκων Σωκράτης Κοψαχείλης και ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Κώστας.

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης μιλώντας για την συμμετοχή στο τουρνουά τόνισε: “Είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά και θα μας βοηθήσει να δούμε όλα τα παιδιά και να βγάλουμε συμπεράσματα. Θέλουμε δυνατούς αγώνες αυτή τη χρονιά και θα δουλέψουμε σε υψηλό επίπεδο για να έχουμε τα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούμε. Η ομάδα σαφώς και δεν είναι έτοιμη ακόμη και θα παίξει στην Αγία Πετρούπολη για να ευχαριστηθεί τα παιχνίδια και μετά για να πάρει καλά αποτελέσματα”.

 

Σχόλια