Στη Στουτγκάρδη τελικά ο 16χρονος Γιώργος Σπανουδάκης και …όχι στην Άρσεναλ!

Από την Μπαρτσελόνα στην Στουτγκάρδη ο 16χρονος Γιώργος Σπανουδάκης. Ο ταλαντούχος 98άρης μεσοεπιθετικός ευχαρίστησε τους «μπλαουγκράνα» και αυτό-ανακοινώθηκε στην γερμανική ομάδα.

Και ενώ φερόταν ότι έκλεισε στην Άρσεναλ, μετά την Μπαρτσελόνα και είχε γραφεί ποταμός διθυραμβικών άρθρων για τον Έλληνα «Μέσι», τελικά ο Γιώργος Σπανουδάκης ανακοίνωσε μόνος του μέσω facebook, ότι έκλεισε στην Γερμανική Στουτγκάρδη.

Μετά από 5 χρόνια παρουσίας στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ο 15χρονος ομογενής μέσος, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν στην Ευρώπη, συμφώνησε να ενταχθεί στο δυναμικό της Στουτγκάρδη και όχι στην Άρσεναλ. Το τι έγινε και υπήρξε αυτή η αλλαγή, δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο 16χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός βρήκε καλύτερους όρους στο συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα. Άλλωστε έχει γερμανική υπηκοότητα και ήδη έχει πραγματοποιήσει πέντε συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας (2 U15, 3 U16). Παράλληλα, κλήθηκε στην εθνική ομάδα U17 της Γερμανίας, η οποία θα λάβει μέρος σε τουρνουά στη Βουλγαρία.

Ένας άλλος λόγος που ο Σπανουδάκης αποφάσισε να επιστρέψει στη Γερμανία και όχι να μετακομίσει στο Λονδίνο, ήταν και η οικογένειά του. Ο Γιώργος, είχε μετακομίσει στη Βαρκελώνη μαζί με τον πατέρα του και ένα θείο του, που δούλευε ως μεταφραστής, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, μητέρα και αδερφή, είχαν μείνει πίσω στη Γερμανία. Πλέον, θα βρίσκονται ξανά μαζί.

«Χαρούμενος που ήρθα σε συμφωνία με έναν εξαιρετικό σύλλογο, όπως η Στουτγκάρδη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Ευχαριστώ την Μπαρτσελόνα για τα πέντε αξέχαστα χρόνια», ήταν το μήνυμά του στο facebook.

Σχόλια