Στα εγκαίνια της Σχολής ποδοσφαίρου της Βαλένθια στα Μεσόγεια, ο Γιώργος Τόλιας – Επιτυχημένη η συνεργασία [VIDEOS]

Η GPS Southeast Europe/ Valencia C.F. εγκαινίασε χθες, Τετάρτη 6/9 το απόγευμα, την ίδρυση τη νέα Σχολής της Βαλένθια, στα Μεσόγεια.

Σε μία όμορφη εκδήλωση, έγιναν τα εγκαίνια της Σχολής ποδοσφαίρου της Βαλένθια στα Μεσόγεια, στις εγκαταστάσεις Super Goal στα Καλύβια Θωρικού.

Πραγματοποιήθηκε ανοικτή παρουσίαση-ενημέρωση γονέων και αθλητών, για το νέο αυτό εγχείρημα, που  πέραν της υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης κατά τα ισπανικά πρότυπα, που θέτει η Βαλένθια, στόχο έχει και την ανάδειξη ταλαντούχων νεαρών.

Στα εγκαίνια της Σχολής ποδοσφαίρου της Βαλένθια στα Μεσόγεια παρευρέθηκε ο Chief of Recruiting Director of Coaching της GPS SEE / Valencia CF, Γιώργος Τόλιας. Ο ίδιος, ενημέρωσε για το προπονητικό πρόγραμμα της ακαδημίας, το πρόγραμμα Elite καθώς και τα προγράμματα των εκδηλώσεων και των τουρνουά που θα διενεργηθούν μέσα στη χρονιά και στη συνέχεια συνομίλησε με τους γονείς.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη συνεργασία του, εδώ και αρκετά χρόνια, με το Super Goal και τους ιθύνοντες των εγκαταστάσεων, εκφράζοντας την ικανοποίησή του, για την πολλή καλή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε στην κάμερα του Football Academies ο κ. Γιώργος Τόλιας, μετά την ενημέρωση γονέων στη Σχολή της Βαλένθια στα Μεσόγεια στις εγκαταστάσεις του SuperGoal Goal.

Δείτε στιγμιότυπα από την ομιλία του κ. Γιώργου Τόλια, κατά την ενημέρωση των γονέων:

Πληροφορίες – Εγγραφές

Οι εγγραφές στη Σχολή Βαλένθια Μεσογείων, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Πόλη: Καλύβια Θωρικού Αττικής

Τοποθεσία: Εγκαταστάσεις SUPER GOAL

Τηλέφωνα: 6987495555 και 2299047436

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια