Σπουδαίο τουρνουά ομάδων υποδομών ΠΑΕ διοργανώνει ο Α.Ο. Τρίκαλα

Το σπουδαιότερο τουρνουά ποδοσφαίρου στην περιοχή των Τρικάλων, σε επίπεδο ομάδων υποδομών ΠΑΕ, διοργανώνει ο ερασιτέχνης Α.Ο. Τρίκαλα και η Ακαδημία Α.Ο. Τρίκαλα, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας, του Δήμου Τρικκαίων και της ΕΠΣ Τρικάλων.

Το τριήμερο 3-5 ΜΑΪΟΥ 2016 εννέα σύλλογοι υποδομών ΠΑΕ στις κατηγορίες Παιδικού (2001-2002) και Προπαιδικού (2003-2004) ποδοσφαίρου θα είναι στα Τρίκαλα, θα συμμετάσχουν στο μεγάλο τουρνουά και θα δείξουν το αγωνιστικό τους επίπεδο, ενώ παράλληλα θα είναι και ένα σημαντικό γεγονός για την πόλη των Τρικάλων, καθώς για πρώτη φορά, τόσες πολλές αποστολές ομάδων από τις υποδομές των ΠΑΕ θα είναι στην περιοχή, σε μια πανδαισία ποδοσφαίρου τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ.

Θα λάβουν μέρος οι Παιδικές και Προπαιδικές ομάδες, της  ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή, του Πανιωνίου, του Άρη, της Βέροιας, του Πανελευσινιακού και του Α.Ο. Τρίκαλα.

Η Ακαδημία του Α.Ο. Τρίκαλα, διοργανώνει αυτό το μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά, στην προσπάθεια που κάνει για την ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου, την ανάδειξη των νέων παικτών, την βελτίωση των νεαρών παικτών, την  συμφιλίωση και συνεργασία με σημαντικούς συλλόγους και την άνοδο του ποδοσφαίρου σε επίπεδο υποδομών.Μια προσπάθεια η οποία ξεκίνησε από το περσινό καλοκαίρι και συνεχίζεται μέσα από τέτοιου είδους δράσεις.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα αγώνων, τα γήπεδα και τις ώρες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Σχόλια