Σουρλής: «Περήφανος που είμαι στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού» [VIDEO]

Στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο youtube, μίλησε ο Βασίλης Σουρλής, για το ματς με την Πογκόν και την προετοιμασία.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε αρχικά στα συναισθήματα που νιώθει για τη συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα:

 

«Είμαι περήφανος για το γεγονός ότι είμαι στην πρώτη ομάδα. Είμαι επτά χρόνια στον Ολυμπιακόκαι τις ακαδημίες. Μετά από 7 χρόνια, στα 17 μου, κατάφερα να πάρω μέρος στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Είμαι περήφανος δεν έχω λόγια. Ευχαριστώ τον προπονητή και όλους τους ανθρώπους της ακαδημίας που με πίστεψαν».

Όσον αφορά την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Πογκόν, δήλωσε ο 17χρονος μεσοεπιθετικός: «Είναι ακόμα αρχή της προετοιμασίας, υπάρχει κούραση γιατί κάνουμε σκληρές προπονήσεις. Αλλά πλέον προπόνηση με προπόνηση θα δούμε τα λάθη μας με τον προπονητή για να γίνουμε καλύτεροι. Και θα προσπαθήσουμε και θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια όχι μόνο να παίζουμε καλά αλλά και να τα κερδίζουμε. Γιατί είμαστε Ολυμπιακός».

Ερωτηθείς για το κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Σουρλής απάντησε: «Είμαστε μία ομάδα όλοι μαζί. Παλιοί και αρχηγοί Αβραάμ και Τοροσίδης μας έχουν από κοντά και σε καλό κλίμα. Και αυτό δείχνει σε εμάς εμπιστοσύνη για να προσπαθούμε συνεχώς καθημερινά».

Σχόλια