Επιτυχημένο το τουρνουά του Soccer Park Παπάγου – Τιμήθηκαν οι Βαγγέλης Βλάχος και Τάσος Δημητρίου [PHOTOS]

Στις όμορφες εγκαταστάσεις του  Soccer Park στου Παπάγου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ένα διήμερο τουρνουά των κατηγοριών, Τζούνιορ και Προτζούνιορ.

Το τουρνουά διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου, ήταν άψογο οργανωτικά και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, από  τις ακαδημίες των ΑΕ Ελευθερούπολης, FC 55, Dereee, Δόξας Βύρωνα και Soccer Park, ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια και ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου.

Η Ακαδημία Soccer Park Παπάγου

Παρότι η Ακαδημία Soccer Park, είναι στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, οι άνθρωποι της Ακαδημίας με επικεφαλής τον Σταύρο Γαβριήλ, έδειξαν την αγάπη τους για το παιδικό ποδόσφαιρο, καθώς και τον επαγγελματισμό τους.

Σε ένα σύγχρονο χώρο στου Παπάγου (Κύπρου 2), που σέβεται  απόλυτα τον αθλητή, τον γονιό και το παιδί, όλοι όσους συναντήσαμε στην Ακαδημία Soccer Park, πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό παιχνίδι, μέσα από το οποίο τα παιδιά αθλούνται μαθαίνοντας σωστό ποδόσφαιρο, κοινωνικοποιούνται, διασκεδάζουν και διαμορφώνουν μια ισορροπημένη προσωπικότητα.

Τελική κατάταξη ομάδων στο τουρνουά

Στην κατηγορία των Προτζούνιορ η σειρά κατάταξης ήταν:

Δόξα Βύρωνα,
FC 55,
Soccer Park,
Deree

 

Στην κατηγορία Τζούνιορ η σειρά κατάταξης ήταν:

FC 55,
ΑΕ Ελευθερούπολης,
Deree
Soccer Park

Τελετή λήξης – Τιμήθηκαν  οι Βαγγέλης Βλάχος και Τάσος Δημητρίου

Tο τουρνουά έκλεισε με μια όμορφη τελετή λήξης, στην οποία σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκε μετάλλιο και οι πρώτες ομάδες των δύο κατηγοριών σήκωσαν το κύπελλο.

Στη συνέχεια τιμήθηκαν για την πολύχρονη προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και επιτυχημένος πλέον προπονητής κ. Βαγγέλης Βλάχος, καθώς και ο προπονητής των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Αθηνών, κ. Τάσος Δημητρίου, στους οποίους επιδόθηκε τιμητική πλακέτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, καθώς και ο Βοηθός Προπονητή και υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΠΑΣ Γιάννινα, κ. Γιώργος Γεωργουλόπουλος.

Καλή επιτυχία στο επόμενο τουρνουά !!!

Φωτορεπορτάζ

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά

Για το Α’ Μέρος, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Για το Β’ Μέρος, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Τάκης Κεφάλας, για το Football-Academies.gr

Σχόλια