Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος Soccer Exelixis στο Σοφικό την Παρασκευή 6/1

Η εταιρεία Sport Team ειδικευμένη στο χώρο του ποδοσφαίρου και με έμφαση σε αυτόν των ακαδημιών, έχει αναλάβει με την τεχνογνωσία της και σε συνεργασία με την Football Metrics A.E και την Sports Analysis & Health Science, όλο το οργανωτικό σκέλος του προγράμματος Soccer Exelixis.

Το “Soccer Exelixis” είναι ένα πρόγραμμα προβολής, παρακολούθησης και προπονητικής υποστήριξης, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε αθλητές ηλικίας 6 έως 16 ετών. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με μια απλή εγγραφή να γίνουν μέλη στο μεγαλύτερο δίκτυο ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα.

Το “Soccer Exelixis” σχεδιάστηκε, ώστε να προσφέρει σε όλα τα μέλη της δωρεάν προβολή στο διαδίκτυο, συμβουλές και καθοδήγηση από τους συνεργάτες του προγράμματος, για όσους το επιθυμούν, μετρήσεις και αξιολογήσεις αθλητικών επιδόσεων, εξειδικευμένες προπονήσεις σε ολιγομελή group ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αθλητή, συμμετοχή σε camp και τουρνουά ποδοσφαίρου υπό την επίβλεψη μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων.

Την Παρασκευή 6/1 στις 10:00 θα διεξαχθεί στο Ranch Skouras στο Σοφικό Κορινθίας, η επίσημη παρουσίαση του προγράμματος Soccer Exelixis. Θα γίνει και πρακτική παρουσίαση του προγράμματος από τμήμα δεκαπέντε παιδιών, που ήδη έχουν μπει στο πρόγραμμα στην Αθήνα. Επίσης θα γίνει ενημέρωση από τη διατροφολόγο, τη ψυχολόγο και τους εργομέτρες του προγράμματος.

Παρόντες θα είναι, πέραν των άλλων προσκεκλημένων και οι συνεργάτες της επέκτασης του προγράμματος σε 20 πόλεις της Ελλάδας. Ήδη το πρόγραμμα λειτουργεί σε Αθήνα και Πειραιά και από 10 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία του σε Αλεξανδρούπολη, Βόλο, Πύργο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ζάκυνθο, Ελευσίνα, Λάρισα, Άργος, Κύπρο κ.α.

Επικοινωνία με το Soccer Exelixis

Μεσολογγίου 32, Άλιμος, Αθήνα, 17456

Tel : 2109946964, 2109910439, 2130056624

Fax : 2130056625

e-mail : soccerexelixis@gmail.com

Για περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα Soccer Exelixis, κάντε κλικ εδώ

Σχόλια