Smartfootball Larissa Goalkeepers Camp 2019 (2-6 Ιανουαρίου)

Μετά την τεράστια επιτυχία των προηγούμενων smartfootball camp στην Αθήνα, σειρά έχει και η πόλη της Θεσσαλίας. Η World Sports σε συνεργασία με τον Ηρακλή Λάρισας και την Tecnifutbol διοργανώνει στη Λάρισα από τις 2 έως τις 6 Ιανουαρίου camp για τερματοφύλακες ηλικίας 7-18 ετών. Ο χώρος διεξαγωγής του camp θα είναι το γήπεδο του Ηρακλή “ΑΛΑΝΑ” (2ο χλμ. Ε. Ο. Λάρισας – Καρδίτσας). 

Τερματοφύλακες από 7 έως 18 χρονών θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική μεθοδολογία εκπαίδευσης ποδοσφαίρου Smartfootball από καταξιωμένους προπονητές και να γνωρίσουν την Καταλανική φιλοσοφία!

Οι νεαροί τερματοφύλακες που θα συμμετέχουν θα βρίσκονται υπό την καθοδήγηση του Enric Gutiérrez Antonio.

Ο Enric Gutiérrez Antonio είναι κάτοχος του διπλώματος Goalkeepers Coach UEFA PRO (Ισπανική Ποδοσφαιρική ομοσπονδία) το οποίο εξειδικεύεται στην προπόνηση τερματοφυλάκων. Επίσης, έχει δίπλωμα προπονητή UEFA A’ (Καταλανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και είναι πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 2). Σχετικά με την επαγγελματική του καριέρα έχει εργαστεί ως προπονητής τερματοφυλάκων σε διάφορες ομάδες της πατρίδας του (Gimnastic de Taragona ,Reus Deportiu, Escola de futbol-Taragona). Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεργάζεται με τον γνωστό προπονητή τερματοφυλάκων Hans Leiter στην Ακαδημία Hans Leiter Goalkeeping, ενώ είναι και Head of GK coach στο Smartfootball.

 

 

Smartfootball Larissa GK Camp – Παροχές

Οι νεαροί παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν με τη νέα καινοτόμο μεθοδολογία smartfootball και να γνωρίσουν την καταλανική φιλοσοφία.

Καθημερινά θα υπάρχουν δύο προπονητικές μονάδες και ένα θεωρητικό μάθημα σε συνδυασμό με την προβολή βίντεο. Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο camp, με την ολοκλήρωση των προπονήσεων θα παραλάβουν και την ατομική τους αξιολόγηση.

Όλες οι προπονήσεις και τα θεωρητικά μαθήματα θα γίνονται υπό την καθοδήγηση κορυφαίων Ισπανών προπονητών υψηλού επιπέδου UEFA PRO & A της Tecnifutbol.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο κορυφαίος τερματοφύλακας του GK Camp, ο οποίος θα επιλεχθεί από τους προπονητές, θα ταξιδέψει εντελώς δωρεάν στην Ισπανία! Θα προπονηθεί στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της Tecnifutbol International Academy, “Coplex Esportiu Futbol Salou” καθώς και σε καταλανικούς συλλόγους.

ΣΚΑΟΥΤΕΡ ΑΠΟ ΠΑΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στο smartfootball Goalkeepers Camp θα είναι προσκεκλημένοι επίσημοι ανιχνευτές ταλέντων από ΠΑΕ της Ελλάδας, προπονητές Μικτών και τοπικών Ενώσεων καθώς και άνθρωποι που έχουν το ρόλο της ανάδειξης και προώθησης ποδοσφαιριστών και νεαρών ταλέντων στην Ελλάδα.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ SMARTFOOTBALL – « Η ευφυΐα είναι που κάνει τον υψηλού επιπέδου αθλητή»

Το Smartfootball είναι ένα εκπαιδευτικό σύστημα σχεδιασμένο για την εκπαίδευση έξυπνων και δημιουργικών ποδοσφαιριστών. Μια πρωτοποριακή μεθοδολογία, υποστηριζόμενη από μια διδακτορική διατριβή και πολλές έρευνες σε πανεπιστήμια, επαγγελματικές ομάδες και ακαδημίες ποδοσφαίρου με υψηλό διεθνές κύρος. Στηρίζεται σε σύγχρονα επιστημονικά ευρήματα  της γνωστικής Νευροεπιστήμης και αποδίδει στη λειτουργία του εγκεφάλου πρωτεύοντα ρόλο για την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή.

Το Smartfootball προκαλεί διαρθρωτικές αλλαγές στον εγκέφαλο των παικτών ώστε αυτές οι αλλαγές να τους βοηθήσουν α ανταποκριθούν με αυτόνομο, μοναδικό και δημιουργικό τρόπο στις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο παιχνίδι. Ω  εκ τούτου, κύριος στόχος είναι «να προπονήσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να ενδυναμώσουμε τον εγκέφαλο».

Ο δημιουργό του Smartfootball  είναι ο Juan Luis Martinez Garcia ο οποίος έχει εφαρμόσει τη μεθοδολογία ως Τεχνικός Διευθυντής   σε κορυφαίες ακαδημίες όπως η Εσπανιόλ, η Ντιναμό Μόσχας και ως διευθυντής μεθοδολογίας στην ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης.  Όλο και περισσότερες ακαδημίες μεγάλων ομάδων της Ευρώπης υιοθετούν τη μεθοδολογία αυτή κάτι που πιστοποιεί την αποτελεσματικότητα και την αποδοχή της. Μετά την επιτυχημένη εφαρμογή της σε Ομοσπονδίες, Ακαδημίες και σε ποδοσφαιρικά σχολεία σε χώρες όπως η Αγγλία, η Δανία, η Κίνα, η Σουηδία, η Ρωσία, η Πολωνία, η Ιρλανδία, οι Η.Π.Α., η Τυνησία, η Λιβύη, το Μαρόκο και η Τουρκία, δίνεται η μοναδική ευκαιρία και σε ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου να εκπαιδευτούν από καταξιωμένους του είδους και να γίνουν ασυναγώνιστοι.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ημέρα και ώρα διεξαγωγής: Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019 έως Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, από 09:00 – 13:00.

Δικαίωμα συμμετοχής: Παιδιά ηλικίας 7-18 ετών (γεν.2012 – 2001).

Τοποθεσία: Γήπεδο “ΑΛΑΝΑ” (2ο χλμ. Ε. Ο. Λάρισας – Καρδίτσας).

Κόστος συμμετοχής: 180€

Προσφορές: 

  • Έγκαιρη εγγραφή έως 20 Δεκεμβρίου: 150€
  • Ειδική τιμή για αδέρφια: 150€

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Για εγγραφές on-line πατήστε εδώ

Επικοινωνία:

Τηλ. : (+30) 6947 273060
E-mail: info@worldsports.gr
Περισσότερα στο : www.worldsports.gr
Κάντε like στο : www.facebook.com/smartfootball.hellas/

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει! Λόγω του ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Σχόλια