Smartfootball – Ισπανοί καταξιωμένοι προπονητές – Δοκιμαστικά – Σκάουτερ – Ταξίδι στην Ισπανία

Μετά την τεράστια επιτυχία του καλοκαιριού με το 2ο Smartfootball Athens Camp, το Smartfootball Camp Larissa είναι γεγονός!

Παιδιά από 7 έως 18 χρονών θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική μεθοδολογία εκπαίδευσης ποδοσφαίρου Smartfootball από καταξιωμένους προπονητές και να γνωρίσουν την Καταλανική φιλοσοφία!

Η εταιρεία World Sports σε συνεργασία με την ισπανική Ακαδημία Tecnifutbol και τον Ηρακλή Λάρισας φέρνει στην Ελλάδα πιστοποιημένους από την Καταλανική Ομοσπονδία προπονητές για να εκπαιδεύσουν νέα ταλέντα με τη μέθοδο Smartfootball! Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο γήπεδο του «ΑΛΑΝΑ» του Ηρακλή Λάρισας (2ο χλμ. Ε. Ο. Λάρισας – Καρδίτσας) από την Τετάρτη 2 έως την Κυριακή 6 Ιανουαρίου.

Οι παροχές του Smartfootball Camp Larissa είναι πολυάριθμες και υψηλού επιπέδου

Καθημερινά θα υπάρχουν δύο προπονητικές μονάδες και ένα θεωρητικό μάθημα σε συνδυασμό με την προβολή βίντεο. Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο camp, με την ολοκλήρωση των προπονήσεων θα παραλάβουν και την ατομική τους αξιολόγηση.

Όλες οι προπονήσεις και τα θεωρητικά μαθήματα θα γίνονται υπό την καθοδήγηση κορυφαίων Ισπανών προπονητών υψηλού επιπέδου UEFA PRO &A  της Tecnifutbol.

Επικεφαλής του προπονητικού team του Camp θα είναι ο προπονητής της Tecnifutbol και κάτοχος διπλώματος UEFA PRO Albert Arnau. Πέραν  των καταξιωμένων Ισπανών προπονητών, υπάρχουν και Έλληνες προπονητές οι οποίοι εργάζονται σε ΠΑΕ της Ελλάδας και θα αξιολογήσουν όλους τους ποδοσφαιριστές.

Η Διεθνής Ακαδημία της Tecnifutbol εδρεύει στην Ισπανία και θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες Ακαδημίες τη Ευρώπης. Φιλοξενεί κάθε χρόνο νεαρούς παίκτες απ΄όλο τον κόσμο, οι οποίοι προπονούνται στις εγκαταστάσεις της. Το υψηλό επίπεδο στις καθημερινές δραστηριότητες της Ακαδημίας χαρακτηρίζεται από τον συνδυασμό της άσκησης του σώματος με την καλλιέργεια του πνεύματος.

Οι προπονητές του Smartfootball Camp Larissa

Albert Arnau Roman

Κάτοχος διπλώματος UEFA PRO (Καταλανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 2).

Έχει εργαστεί ως προπονητής στη σχολή της Barcelona, Terres De L’ebre, ως υπεύθυνος του Smartfootball στη Δανία, όπως και στην C.F. BATEA της Ισπανίας ως διευθυντής μεθοδολογίας της Ακαδημίας. Το 2014 ήταν προπονητής στην ομάδα E.F.B. ULLDECONA και τώρα εργάζεται ως προπονητής στην Tecnifutbol  και είναι επικεφαλής των Smartfootball Camps και των Smartfootball Technical Schools.

 

Marc Miquel Martínez

Κάτοχος διπλώματος UEFA PRO (Καταλανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία), ενώ είναι πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 2), όπως και  απόφοιτος του πανεπιστημίου Vic της Βαρκελώνης (university of Vic,Barcelona) με πτυχίο στην επιστήμη της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού. Έχει δουλέψει ως πρώτος προπονητής στην Tecnifutbol  και στην Tecnifutbol International Academy. Σε διεθνές επίπεδο έχει εργαστεί ως επικεφαλής προπονητής στην European Elite Soccer σε Ιρλανδία και ΗΠΑ (2015-17). Έχει εργαστεί επίσης σε UCF Cambrils (2012), Escola Futbol Base Salou Costa Dorada (2011-12), Club Futbol Reus Deportiu (2012), Camping Sanguli Salou (2012), Club Natacio Sabadell (2011), Escola de Futbol Veterans de Cambrils (2005-12).

Νίκος Τζώτζιος

Είναι κάτοχος UEFA A’ (Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball  (επίπεδο 2) έχοντας εκπαιδευτεί στην Ισπανία. Σε ότι αφορά την προπονητική του καριέρα έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών (ΠΑΕ Πανιώνιος Κ15, ΠΑΕ Άλιμος Κ20, Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού, Εθνικός Ν. Μάκρης, ΟΦ Χολαργού, ΑΣ Νίκη Δροσιάς). Επιπλέον, έχει πάρει μέρος σε πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ολοκληρώνονταςαπό το 2017 είναι Head Coach στο Smartfootball Technical School Hellas. Επίσης από το καλοκαίρι του 2018 έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Νέων της ΠΑΕ Καλλιθέας.

Το Ταξίδι στην Ισπανία

Η εντυπωσιακή δυνατότητα που δίνεται στον καλύτερο παίκτη του Smartfootball Camp Larissa, ο οποίος θα επιλεγεί από του Ισπανούς προπονητές φαντάζει μοναδική.

Τα ανερχόμενα ταλέντα της Ελλάδας που θα συμμετέχουν και θα διακριθούν στο Camp θα έχουν την ευκαιρία κάποιο από αυτά να απολαύσει το συγκεκριμένο ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Ο κορυφαίος παίκτης του Camp θα ταξιδέψει στην Ισπανία όπου και  θα προπονηθεί στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της Tecnifutbol International Academy, «Complex Esportiu Futbol Salou» αλλά και σε καταλανικούς συλλόγους.

Σκάουτερ και προπονητές από ΠΑΕ της Ελλάδας

Επιπλέον η World Sports, έχει προσκαλέσει τις ΠΑΕ της Super League  να αποστείλουν σκάουτερ κατά τη διάρκεια του camp. Επιπλέον θα παρευρίσκονται και προπονητές των μικτών ομάδων των τοπικών ενώσεων, αλλά και όσοι ενδιαφέρονται και μπορούν να παίξουν ρόλο στην ανίχνευση, ανάδειξη και προώθηση των ποδοσφαιρικών ταλέντων της Ελλάδας.

Μια εξαιρετικά προσεγμένη διοργάνωση, με τρομερές ευκαιρίες για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ SMARTFOOTBALL – « Η ευφυΐα είναι που κάνει τον υψηλού επιπέδου αθλητή»

Το Smartfootball είναι ένα εκπαιδευτικό σύστημα σχεδιασμένο για την εκπαίδευση έξυπνων και δημιουργικών ποδοσφαιριστών. Μια πρωτοποριακή μεθοδολογία, υποστηριζόμενη από μια διδακτορική διατριβή και πολλές έρευνες σε πανεπιστήμια, επαγγελματικές ομάδες και ακαδημίες ποδοσφαίρου με υψηλό διεθνές κύρος. Στηρίζεται σε σύγχρονα επιστημονικά ευρήματα  της γνωστικής Νευροεπιστήμης και αποδίδει στη λειτουργία του εγκεφάλου πρωτεύοντα ρόλο για την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή.

Το Smartfootball προκαλεί διαρθρωτικές αλλαγές στον εγκέφαλο των παικτών ώστε αυτές οι αλλαγές να τους βοηθήσουν α ανταποκριθούν με αυτόνομο, μοναδικό και δημιουργικό τρόπο στις πολλαπλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στο παιχνίδι. Ω  εκ τούτου, κύριος στόχος είναι «να προπονήσουμε, να εκπαιδεύσουμε και να ενδυναμώσουμε τον εγκέφαλο».

Ο δημιουργό του Smartfootball  είναι ο Juan Luis Martinez Garcia ο οποίος έχει εφαρμόσει τη μεθοδολογία ως Τεχνικός Διευθυντής   σε κορυφαίες ακαδημίες όπως η Εσπανιόλ, η Ντιναμό Μόσχας και ως διευθυντής μεθοδολογίας στην ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης.  Όλο και περισσότερες ακαδημίες μεγάλων ομάδων της Ευρώπης υιοθετούν τη μεθοδολογία αυτή κάτι που πιστοποιεί την αποτελεσματικότητα και την αποδοχή της. Μετά την επιτυχημένη εφαρμογή της σε Ομοσπονδίες, Ακαδημίες και σε ποδοσφαιρικά σχολεία σε χώρες όπως η Αγγλία, η Δανία, η Κίνα, η Σουηδία, η Ρωσία, η Πολωνία, η Ιρλανδία, οι Η.Π.Α., η Τυνησία, η Λιβύη, το Μαρόκο και η Τουρκία, δίνεται η μοναδική ευκαιρία και σε ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου να εκπαιδευτούν από καταξιωμένους του είδους και να γίνουν ασυναγώνιστοι.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ:

-Έχουν αφαιρεθεί ασκήσεις στις οποίες δεν υπάρχει δραστηριότητα του εγκεφάλου.
– Δημιουργούνται ποδοσφαιρικές εμπειρίες και χρησιμοποιούνται ερωτήσεις.
-Δεν δίνονται οι λύσεις.
-Διαχείριση του λάθους. Ένα λάθος είναι μια ευκαιρία για μάθηση.
-Μοντέλο μάθησης με καθορισμένους στόχους και περιεχόμενα.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και λόγω του ότι υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας και ελάτε να γνωρίσετε την Καταλανική φιλοσοφία! Επωφεληθείτε από τις προσφορές της World Sports. Έκπτωση για έγκαιρη εγγραφή έως τις 10 Δεκεμβρίου και ειδική τιμή για αδέρφια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Ημέρα και ώρα διεξαγωγής: Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019 έως Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, από 09:00 – 13:30.
Δικαίωμα συμμετοχής: Παιδιά από 7 έως 18 χρονών (γεν. 2012 – 2001).
Τοποθεσία: Γήπεδο «ΑΛΑΝΑ» (2ο χλμ. Ε. Ο. Λάρισας – Καρδίτσας).
Κόστος συμμετοχής: 180€

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

  • Έγκαιρη εγγραφή έως 20 Δεκεμβρίου: 150€
  • Ειδική τιμή για αδέρφια: 150€

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Για εγγραφές on-line πατήστε εδώ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλ.: (+30) 6947 273060
E-mail: info@worldsports.gr
Περισσότερα στο : www.worldsports.gr
Κάντε like στο : www.facebook.com/smartfootball.hellas/

Σχόλια