Από τον Εχίνο στην Κ20 της Skoda Ξάνθη, ο Χατζηχασάνογλου!

Δύο μέρες έχουν απομείνει για την επίσημη πρώτη της ομάδας Νέων της Skoda Ξάνθη, που μετέχει στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League. H ομάδα είναι σε αναζήτηση προπονητή για την Κ20, καθώς ο Κώστας Μπεδρελής επέστρεψε στην ομάδα Κ17, ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Κεχαγιάς σε συνεργασία με τον άμεσο συνεργάτη του Περικλή Καλογιάννη αλλά και τους ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τον σχεδιασμό των τμημάτων υποδομής.

Ένα από τα ταλέντα που απέκτησε η Ξάνθη, και ξεχώρισαν με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης είναι αυτό του μεσοεπιθετικού του Εχίνου Σπορ Εγιούπ Χατζηχασάνογλου.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός την περασμένη σαιζόν έκανε «παπάδες» με την φανέλα του Εχίνου σκοράροντας 21τέρματα, πράγμα το οποίο τον ανέδειξε σε πρώτο σκόρερ της ομάδας του και εκ των κορυφαίων της κατηγορίας.

Ο Χατζηχασάνογλου είναι γεννημένος στις 2 Αυγούστου του 1998 στον Εχίνο. Εκεί έμαθε τι θα πει μπάλα και εκεί πρωτόπαιξε στα οκτώ του χρόνια στην Ακαδημία του συλλόγου. Στην Ακαδημία έμεινε μέχρι τα 14 όταν και βλέποντας το ταλέντο του ο προπονητής του Εχίνου Σερκάν Γιουρούκ τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Στην πρώτη ομάδα του Εχίνου ο προπονητής θα τον εμπιστευτεί και χρόνο με τον χρόνο οι συμμετοχές έγιναν περισσότερες, με αποκορύφωμα την φετινή γεμάτη σαιζόν, τόσο από συμμετοχές όσο και από γκολ, με τα 21 τέρματα να είναι το επιστέγασμα μιας εκπληκτικής χρονιάς για τον νεαρό Ξανθιώτη επιθετικό χαφ.

Αγωνίζεται με άνεση τόσο στο δεξί άκρο όσο και στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής και αυτό ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα που εντόπισαν οι ιθύνοντες της Ξάνθης, όπως φυσικά και την ταχύτητα του και την πολύ καλή του τεχνική κατάρτιση.

Στα δοκιμαστικά που πραγματοποίησε η Skoda στα Πηγάδια ο Χατζηχασάνογλου εντυπωσίασε τους ανθρώπους της Skoda που χωρίς δεύτερη σκέψη πήραν την συγκατάθεση τόσο από τους γονείς όσο και από την ομάδα του Εχίνου για να κάνουν δικό τους τον Εχινιότη μεσοεπιθετικό. Άλλωστε και πώς να πει όχι ο Εχίνος, που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με τον πιο έμπρακτο τρόπο την στήριξη του στην μεγάλη ομάδα του Νομού.

Τμήμα Ειδήσεων football-academies.gr
Πηγή:thrakisports.gr

Σχόλια