Σκίμπε: «Να αναδείξουμε νέα ταλέντα»

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτές τις μέρες ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας,  Μίκαελ Σκίμπε, καθώς την Τετάρτη παρακολούθησε το παιχνίδι Κυπέλλου Ηρακλής-Βέροια και σήμερα θα δει το ΠΑΟΚ-Καλλονή.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του εκεί, τα είπε με τον προπονητή του «γηραιού» Νίκο Παπαδόπουλο, ενώ κάτι ανάλογο θα κάνει σήμερα και με τον αντίστοιχο του «δικεφάλου», Ιγκόρ Τούντορ.

Για τις επαφές του αυτές λοιπόν, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσπάθεια που κάνει για ανάδειξη νέων ταλέντων.

«Ο Ηρακλής σαν ομάδα που ανέβηκε φέτος παίζει ένα σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Για πολλούς παίκτες είναι η πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία. Είναι πολύ σημαντική η δουλειά που κάνει ο Νίκος Παπαδόπουλος με αυτούς τους παίκτες σε αυτήν την ομάδα», τόνισε αρχικά.

 

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Βλέπουμε όλα τα παιχνίδια. Γι’ αυτό συζητάω με όλους τους προπονητές των ομάδων για να βρούμε τα ταλέντα.  Συζητάμε και με τους προπονητές των νέων, και των ελπίδων γιατί θέλουμε να έχουμε άποψη για όλους προκειμένου να αναδείξουμε τα νέα ταλέντα».

Σχόλια