«Σκάναρε» ο Μάριο Μπόνιτς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Σχολής της Arsenal στην Κεφαλονιά [VIDEO]

H σπουδαία μορφή του Κροατικού ποδοσφαίρου, τόνισε πως υπάρχει πολύ ποδοσφαιρικό ταλέντο στην Κεφαλονιά.

Και μόνο η παρουσία του Μάριο Μπόνιτς στο γήπεδο, έφτανε και περίσσευε για να βγάλει τον ακόμα καλύτερο εαυτό των πιτσιρικάδων της Σχολής της Arsenal στον αγωνιστικό χώρο των γηπέδων 5Χ5 στο Αργοστόλι.

Ο κ. Μπόνιτς, ο οποίος κατέχει την θέση του μέλους του προπονητικού τιμ της Arsenal στην Ελλάδα, βρίσκεται για 4η φορά στο νησί, μαζί με τον Διευθυντή των Σχολών της Arsenal στην Ελλάδα και Κύπρο, Αντώνη Βλάχο.

Η σπουδαία μορφή του Κροατικού ποδοσφαίρου με την μεγάλη ομάδα της Ντιναμό Ζάγκερμπ, «σκάναρε» την πρόοδο που έχουν σημειώσει οι αθλητές της Σχολής της στην Κεφαλονιά. Να σημειωθεί, ότι ο Μάριο Μπόνιτς έχει και πολλούς θαυμαστές από την επιτυχημένη παρουσία του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα την δεκαετία του ’80 και αυτό φάνηκε και το Σάββατο το πρωί, όταν γονείς που παρακολουθούσαν την προπόνηση έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του θυμίσουν τις στιγμές που πέρασε στα ελληνικά γήπεδα.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του Inkefalonia.gr, ο κ. Μπόνιτς, διέκρινε ότι υπάρχει ταλέντο και στην Κεφαλονιά, που σε συνδυασμό με την καλή δομή των Σχολών της Arsenal, τους προπονητές (τον υπεύθυνο προπονητή Δημήτρη Ζησιμάτου και τους υπόλοιπους ικανότατους της ακαδημίας), αλλά και με την προσωπική δουλειά του κάθε νεαρού αθλητή, μπορεί να αναπτυχθεί.

Άλλωστε, όπως τόνισε υπάρχουν ήδη αθλητές (Τανουσάι, αδέλφια Βαλεντή), που έχουν «περάσει» στο Advanced πρόγραμμα της Arsenal.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλάμβανε προπόνηση για ηλικίες 6-9 ετών στο γήπεδο 5Χ5 στο Αργοστόλι και για ηλικίες 9-12 ετών στις Κεραμειές, ενώ Μπόνιτς και Βλάχος θα έχουν την ευκαιρία και σήμερα να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις των Σχολών της Arsenal σε περιοχές της Κεφαλονιάς.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την προπόνηση και τη συνέντευξη του Μάριο Μπόνιτς.

Πηγή:inkefalonia.gr – Ρεπορτάζ Γιώργος Χαλαβαζής

Σχόλια