Σίμος: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης στο τακτικό κομμάτι»

Μετά τη λήξη του νικηφόρου (2-0) για την Εθνική Ελπίδων αγώνα με τη Λευκορωσία στην Τρίπολη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Σίμος μίλησε τόσο για αυτό, όσο και για το επόμενο παιχνίδι με την Ισλανδία την Τρίτη 16/11.

“Πετύχαμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο. Θεωρώ πώς ήταν όμως μια δίκαιη νίκη, η οποία ήρθε με αρκετά καλή απόδοση. Έχουμε ωστόσο περιθώρια βελτίωσης στο τακτικό κομμάτι, ενώ έχουμε και κάποια ζητήματα μικροτραυματισμών τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Είναι πάντως γεγονός ότι όλη αυτή η κατάσταση με τα κρούσματα κορονοιού που παρουσιάστηκαν στην ομάδα μας πήγαν κάπως πίσω, οπότε χρειάζεται να καταβάλλουμε περισσότερη προσπάθεια για να επιστρέψουμε στην κατάσταση που βρισκόμασταν πριν προκύψει όλο αυτό.

Έτσι, ξεκινάμε από αύριο την προετοιμασία μας για το επόμενο σημαντικό παιχνίδι πάλι εδώ στην Τρίπολη όπου είχαμε τη βοήθεια του κόσμου, ο οποίος αισιοδοξούμε ότι θα είναι ακόμη περισσότερος στο ματς με την Ισλανδία. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη σημερινή νίκη”.

Σχόλια