Σε μεγάλο τουρνουά Νέων στη Ρώμη, η ΕΠΣ Πέλλας

Σε μεγάλο τουρνουά Εθνικών ομάδων θα συμμετάσχει η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Πέλλας. Η αποστολή αναχωρεί τη Δευτέρα (14-1) για τη Ρώμη.

Για 2η συνεχή χρονιά η ΕΠΣ Πέλλας ανοίγει τους ορίζοντές της εκτός ελληνικών συνόρων, συμμετέχοντας με την μικτή ομάδα Νέων του Νομού στο μεγάλο τουρνουά Εθνικών ομάδων U18 της Ιταλίας, ύστερα από σχετική πρόσκληση της Ιταλικής Ομοσπονδίας και έγκριση της ΕΠΟ.

Η αποστολή της Ένωσης θα αναχωρήσει για την Ρώμη τη Δευτέρα, με 18 παίκτες, 
προπονητή τον Σάκη Τσελεμπή και συνοδούς τον Πρόεδρο της κ.κ. Αλκιβιάδη Νουσηκύρου και τους Παπαδόπουλο Σάββα., Ατμακίδη Γεώργιο και Χαρμάνα Δημήτριο από το Δ.Σ.

Η ομάδα απαρτίζεται από παιδιά γεννηθέντα τα έτη 1995, 1996 και 1997 και θα αντιμετωπίσει πανίσχυρα Εθνικά συγκροτήματα.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή:

 

Κούμπους Ι. (Πέλλα), Χότζιας Δημ. (Ριζάρι), Αγγελάκης Ι. (Ακαδημία Γ.), Αργυρόπουλος Δημ. (Ακαδημία Γ.), Χατζηλαμπρινός Κων. (Ορμα), Αμπράζης Κυρ. (Αραβησσός), Παπαδόπουλος Ι. (Αλμωπός), Κουτρούμπαλος Πολ. (Εξαπλάτανος), Βασιλειάδης Παν. (Μακεδονικός Γιαννιτσών), Μονογενίδης Κων. (Αλμωπός), Ελευθεριάδης Λαζ. (Παναλμωπιακός), Μποζίνης Νικ. (Αλμωπός), Παναγιώτου Αλ. (Ακαδημία Γιαννιτσών)
Μισαηλίδης Γ. (Ελπίδα Εδεσσας), Θυμνιός Γ. (Αγρας), Γκεμίσογλου Σταμ. (Παναλμωπιακός)
Παπαγεωργίου Ν. (Αλμωπός), Σαπουντζής Γρηγ. (Παναλμωπιακός).

Οι αντίπαλοι

Στο τουρνουά που θα γίνει σε γήπεδα της διοργανώτριας Ιταλικής Ομοσπονδίας, παίρνουν μέρος 8 ομάδες και η Μικτή Νέων της ΕΠΣ Πέλλας τοποθετήθηκε σε όμιλο με αντιπάλους τα Εθνικά Αντιπροσωπευτικά Συγκροτήματα της Ιταλίας, της Αλβανίας και της Ρωσίας.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Τρίτη 15/1 14.30

ITALY – GREECE ΄΄Le Rose ΄΄ Stadium

Τετάρτη 16/1 14.30

GREECE – RUSSIA ΄΄ Ludovico Galeotti ΄΄ Stadium

Πέμπτη 17/1 14.30

GREECE – ALBANIA ΄΄ Comunale ΄΄ Stadium

Στον άλλο όμιλο μετέχουν οι Εθνικές Ομάδες Νέων Αγγλίας, Σαν Μαρίνο, Ρουμανίας και Ουγγαρίας.

Η αποστολή θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Κυριακή 20-1-2013.

Πηγή: epspellas.gr

Σχόλια