Σε αδελφοποίηση προχώρησαν ο ΑΣ Ερμής Βόλου και η SV Böblingen Stuttgart [VIDEO]

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΣ ΕΡΜΗΣ – Βόλου προχώρησε στην “ Αδελφοποίηση ” μαζί με τον Γερμανικό σύλλογο SV Böblingen Stuttgart.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί σε προηγούμενο άρθρο του football-academies.gr (Κλικ ΕΔΩ) η Ακαδημία ΑΣ ΕΡΜΗΣ-Βόλου φιλοξένησε πρόσφατα την ακαδημία ποδοσφαίρου της SV Böblingen, με έδρα τη Στουτγάρδη, σε ένα πενθήμερο προπονητικό καμπ με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο Συλλόγων σε επίπεδο ακαδημιών.

Το ποδοσφαιρικό καμπ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι δύο ποδοσφαιρικές ομάδες αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αδελφοποίηση των δύο συλλόγων.

Σκοπός και στόχοι της αδελφοποίησης είναι οι εξής:

– Κοινές Δράσεις των Νεαρών Ποδοσφαιριστών (σε διεθνές επίπεδο),

– Απόκτηση διεθνών εμπειριών για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και των δύο συλλόγων,

– Ανταλλαγή Γνώσεων και Εμπειριών Προπονητικής σε Θεωρητικό και Πρακτικό επίπεδο,

– Κοινή Συμμετοχή των Νεαρών Ποδοσφαιριστών, σε Ελλάδα και Γερμανία, σε Διεθνή Τουρνουά, Διεθνή Καμπ κτλ.

– Επέκταση Κοινής Βάσης Δεδομένων Ταλαντούχων Νεαρών Ποδοσφαιριστών με σκοπό τη προώθηση αυτών σε ΠΑΕ Ελλάδος και ΠΑΕ Γερμανίας.

– Προσφορά λύσεων σε περίπτωση που κάποιο παιδί επιθυμεί να σπουδάσει ή να ακολουθήσει τεχνολογική εκπαίδευση στη Γερμανία.

Κλείνοντας να επισημάνουμε ότι η SV Böblingen συνεργάζεται στενά με τις δύο ΠΑΕ της Στουτγάρδης, συγκεκριμένα με τη Stuttgarter Kickers και με τη VFB Stuttgart.

{youtube}ed33edX2L0g{/youtube}

Περισσότερες Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε:

http://sv-boeblingen-fussball.de/?p=16391

https://ermisvfland.wordpress.com/2016/02/19/the-official-announcement-of-sv-boblingen-about-the-trainingcamp-and-becoming-brother-football-club-of-ermis-fc-volos/

Σχόλια