ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ SCOUTING, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: Ξεπερνούν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές!

Απίστευτος είναι ο αριθμός των νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ SCOUTING, στην Αθήνα που διοργανώνει η εταιρία Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Το  International Try Out θα λάβει χώρα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας (πρώην προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού), από την Παρασκευή 22 Απριλίου έως και την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 11 έως 20 ετών.

Με ανακοίνωσή της η εταιρία Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.), έκανε γνωστό, ότι, ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Σύμφωνα με την εταιρία, πέραν των Βρετανών διεθνούς φήμης προπονητών που έχουν προσκληθεί, θα δώσουν το παρόν Scouters και προπονητές από ομάδες της Αγγλίας, Ουαλίας, Σκωτίας, Ιταλίας, Ελλάδας, Ολλανδίας, Γερμανίας, Πολωνίας και Κύπρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euro Sports Football Activities:

«Η Euro Sports Football Activities ευχαριστεί όσους έως τώρα δήλωσαν συμμετοχή στο μεγαλύτερο Scouting που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Ευρώπη και σας πληροφορεί ότι ελάχιστες θέσεις έχουν ακόμη απομείνει.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι το παρόν στην διοργάνωσή μας, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, θα δώσουν όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που με συντονισμένες προσπάθειες της  E.S.F.A. και του κ. Αργύρη Κρεμίτσα έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με ομάδες του εξωτερικού.

Επίσης στο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ SCOUTING, στην Αθήνα, θα παραβρεθούν όλοι οι νεαροί παίκτες γεννηθέντες το 2000-2002 που έχουν ήδη επιλεγεί από τις ομάδες της Έβερτον, της Κρίσταλ Πάλλας και της Γουίγκαν.

Σας πληροφορούμε ότι μετά το 3ήμερο δοκιμαστικό στην Παιανία, κάποιοι ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν και θα ενταχθούν στο ηλικιακό τους τμήμα των ομάδων που τους επέλεξαν για τελικές δοκιμές, ενώ κάποιοι άλλοι θα μεταβούν για δοκιμή στα τέλη Ιουνίου στις ομάδες που τους έχουν προεπιλέξει.

Σας υπενθυμίζουμε ότι πέραν των Βρετανών διεθνούς φήμης προπονητών που έχουν προσκληθεί, θα δώσουν το παρόν Scouters και προπονητές από ομάδες της Αγγλίας, Ουαλίας, Σκωτίας, Ιταλίας, Ελλάδας, Ολλανδίας, Γερμανίας, Πολωνίας και Κύπρου».

Δείτε κάνοντας κλικ εδώ περισσότερες πληροφορίες για το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ SCOUTING, στην Αθήνα.

Σχόλια