ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ SCOUTING, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΠΑΙΑΝΙΑ 22-23-24 ΑΠΡ 2016)

Με ανακοίνωσή της η εταιρία Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.), έκανε γνωστό, ότι, θα διεξαχθεί στην Αθήνα το μεγαλύτερο Scouting που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Ευρώπη.

Το  InternationalTryOut θα λάβει χώρα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας (πρώην προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού), από την Παρασκευή 22 Απριλίου έως και την Κυριακή 24 Απριλίου 2016. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 11 έως 20 ετών.

Σύμφωνα με την εταιρία, πέραν των Βρετανών διεθνούς φήμης προπονητών που έχουν προσκληθεί, θα δώσουν το παρόν Scouters και προπονητές από ομάδες της Αγγλίας, Ουαλίας, Σκωτίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Ελλάδας, Ολλανδίας, Γερμανίας και Κύπρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euro Sports Football Activities:


Ποιοι είμαστε

Η E.S.F.A. (EuroSportsFootballActivities) είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον αθλητικό τομέα. Έχει σχέσεις με Επαγγελματικές Ομάδες και με σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου  στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας έχουν διοργανώσει και εκτελέσει επιτυχημένα αθλητικά events για πολλά χρόνια.

Ο κύριος Ανάργυρος Κρεμίτσας συνεργάζεται με όλες τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Βρίσκεται σε συνεργασία με managers πολλών Ελλήνων και ξένων διεθνών ποδοσφαιριστών. Επίσης, συνεργάζεται με νέους παίκτες σε ακαδημίες νέων και επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Έχει σημαντική εμπειρία στην διοργάνωση και εκτέλεση επιτυχημένων αθλητικών event στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με την συμμετοχή πολλών και γνωστών ποδοσφαιρικών ομάδων.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

 • Άμιλλα – Παίκτες
 • Εκπαίδευση – Προπονητές
 • Κουλτούρα – Γονείς, Φίλαθλοι

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ

– Δημιουργία υψηλού επιπέδου παικτών έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου

– Ενοποιημένη αγωνιστική φιλοσοφία

– Δημιουργία παικτών με γρήγορη και «έξυπνη» σκέψη και παικτών με ηγετικές ικανότητες

– Εκπαίδευση παικτών για να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις πίεσης

– Εστίαση στη βελτίωση του κάθε παίκτη ξεχωριστά

– Εστίαση στην ευγενή άμιλλα

– Εστίαση στον εκπαιδευτικό ρόλο των προπονητών

– Δημιουργία «δεμένου» οικογενειακού περιβάλλοντος

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

– Δέσμευση στις αξίες και τη φιλοσοφία της προπόνησης

– Kαθιέρωση εσωτερικών κανόνων για παίκτες-προπονητές-γονείς

– Συνεχής εκπαίδευση προπονητών και στελεχών

– Εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος προσαρμοσμένο ανάλογα με την ηλικία

– Συμμετοχή σε τουρνουά και υψηλού επιπέδου αγώνων

– Συνεχής αξιολόγηση των παικτών

– Στήριξη βοηθητικών επιστημών (εργοφυσιολογία – εργομετρία, ψυχολογία, διατροφή κτλ) και ηλεκτρονικό πρόγραμμα αξιολόγησης

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ SCOUTING – ΠΑΙΑΝΙΑ 22-24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Από την αρχή διατηρούμε τις υψηλότερες προδιαγραφές

Η E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities) δουλεύει στην Ελληνική αγορά, αλλά επιθυμεί να προσφέρει ευκαιρία για διεθνή καριέρα για παίκτες που συμμετέχουν στις scouting υπηρεσίες του E. S. F. A. (EuroSportsFootballActivities).

Γι αυτό το λόγο, συνεργαζόμαστε με επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες και scouting πρακτορεία από όλη την Ευρώπη (Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Γερμανία, Κύπρο κτλ).

Scouters και προπονητές από τις παραπάνω χώρες θα είναι παρόντες σε αυτό το Ευρωπαϊκό δοκιμαστικό.

Η ανεξάρτητη υπηρεσία scouting μας είναι η μεγαλύτερη και χρησιμοποιείται εκτενώς από επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες, καλύπτοντας αγώνες σε όλα τα επίπεδα.

Προσφέρουμε συνεπείς, αναλυτικές και επαγγελματικές αναφορές για παιχνίδια/παίκτες της επιλογής σας, προτείνοντας μικρής και μεγάλης διάρκειας πακέτα υπηρεσιών, αναλόγως τις ανάγκες της κάθε ομάδας.

Η E.S.F.A. (Euro Sports Football Activities) προσφέρει «Residential Soccer Trial Courses» σε ομάδες και άτομα από όλο τον κόσμο.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για προπόνηση και εκμάθηση διαφορετικών στυλ παιχνιδιού με μερικούς από τους καλύτερους προπονητές και ανθρώπους του ποδοσφαίρου, του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίοι είναι:

Anthony Williams (Δείτε το βιογραφικό του – κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Kristian O’Leary (Δείτε το βιογραφικό του – κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Steve Potts (Δείτε το βιογραφικό του – κλικ ΕΔΩ)

Stuart Monk (Δείτε το βιογραφικό του – κλικ ΕΔΩ)

Richard Grootscholten (Δείτε το βιογραφικό του – κλικ ΕΔΩ)

Ηλικιακά Groups

Αυτό το tryout είναι για παίκτες από 11 έως 20 χρονών.

 • 1996 – 1997
 • 1998 – 1999
 • 2000 – 2001
 • 2002 – 2003
 • 2004 – 2005

Η προπόνησή μας είναι διαμορφωμένη για τις ανάγκες παικτών ενδιάμεσου και υψηλού επιπέδου (συμπεριλαμβανομένου και των τερματοφυλάκων). Η προπόνηση είναι σωματικά απαιτητική και συνιστάται οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση.

Η προπόνηση είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να βελτιώσει την γενική τεχνική ικανότητα και γνώση των παικτών που θα λάβουν μέρος. Ο σκοπός μας είναι για κάθε παίκτη να πετύχει το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης και να επωφεληθεί από τις προπονήσεις με τους καλύτερους επαγγελματίες προπονητές.

Ομάδες από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα θα λάβουν μέρος σε αυτό το ScoutingEvent:Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Ελλάδα, Κύπρος.

ΤΕΣΤ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Κατά τη διάρκεια του International Try Out θα γίνουν τεστ εργομετρικής αξιολόγησης, από τον εργοφυσιολόγο-διατροφολόγο Γιάννη Κοτσή.

Αναλυτικά:

1. Σωματομετρικά Χαρακτηριστικά

 • Ύψος
 • Βάρος
 • Δερματικές Πτυχές (Τρικεφάλου, Δικεφάλου, Υποωμοπλατιαία, Υπερλαγόνια, Μεσομασχαλιαία, Κοιλιακή, Στήθους, Μηρού, Γαστροκνήμιου)

2. Τεστ Αλτικότητας

 • Άλμα από ημικάθισμα (Squatjump)
 • Άλμα προ-διάτασης από όρθια θέση (CounterMovement)

3. Τεστ Ταχύτητας

 • 5 μέτρων
 • 10 μέτρων
 • 20 μέτρων
 • 30 μέτρων

4. Τεστ Ευκινησίας (5-10-5 μέτρα)

5. Παλίνδρομο Τεστ Αντοχής Yo-Yo 1 & 2 (Yo-Yotest)

ΚΟΣΤΟΣ συμμετοχής στο International Try Out 22-24/4/2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή στο International Try Out για κάθε αθλητή που θα πάρει μέρος είναι 230 € και θα περιλαμβάνει:

1. Προπόνηση από Άγγλους Προπονητές μεγάλων ομάδων και δεκαέξι Ελλήνων diploma UEFA, Pro, A&B

2. Scouting από ομάδες (Αγγλία, Σκωτία, Ιταλία, Ελλάδα, Πολωνία, Ολλανδία, Γερμανία, Κύπρος).

3. Προπονητικό &Αγωνιστικό πρόγραμμα για τις 3 ημέρες.

4. Εργομετρικά

5. Δύο training kits

ΔΙΑΜΟΝΗ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ / ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Για τους συμμετέχοντες που επιθυμούν διατροφή-διαμονή-μεταφορές στο TRYOUT έχει προβλεφθεί από την εταιρία: ξενοδοχείο με πλήρη διατροφή και με μεταφορά ή όχι στο προπονητικό κέντρο στην Παιανία.

Αναλυτικά:

Α. Για 2 διανυκτερεύσεις (2κλινα για προπονητές-συνοδούς και 3κλινα 4κλινα η 5κλινα για τους αθλητές)  με πλήρη διατροφή, μεταφορές από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και επιστροφή. Το κόστος είναι ανά άτομο:90 € (Γλυφάδα/Β), 110€ (Γλυφάδα/Α), 120 € (Μαρούσι/Α)

Β. Για 3 διανυκτερεύσεις (2κλινα για προπονητές-συνοδούς και 3κλινα 4κλινα η 5κλινα για τους αθλητές)  με πλήρη διατροφή, μεταφορές από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και επιστροφή. Το κόστος είναι ανά άτομο:125 € (Γλυφάδα/Β), 135 € (Γλυφάδα/Α), 150 € (Μαρούσι/Α)

Γ. Για 4 διανυκτερεύσεις (2κλινα για προπονητές-συνοδούς και 3κλινα 4κλινα η 5κλινα για τους αθλητές)  με πλήρη διατροφή, μεταφορές από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και επιστροφή. Το κόστος είναι ανά άτομο:150 € (Γλυφάδα/Β), 185 € (Γλυφάδα/Α), 210 € (Μαρούσι/Α)

Δ. Για 3 διανυκτερεύσεις (2κλινα για προπονητές-συνοδούς και 3κλινα 4κλινα η 5κλινα για τους αθλητές)  με πλήρη διατροφή, χωρίς μεταφορές.Το κόστος είναι ανά άτομο: 100 € (Γλυφάδα/Β), 115 € (Γλυφάδα/Α), 125 € (Μαρούσι/Α)

Ε. Για 4 διανυκτερεύσεις (2κλινα για προπονητές-συνοδοί και 3κλινα 4κλινα η 5κλινα για τους αθλητές)  με πλήρη διατροφή χωρίς μεταφορές. To κόστος είναι ανά άτομο: 125 € (Γλυφάδα/Β) 145 € (Γλυφάδα/Α) 165 € (Μαρούσι/Α)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Mob: +30 694 2532 275 & +30 893 2439 680

Facebook: Euro Sports Football Activities

Website: www.esfa-pro.webnode.gr/

Email: ajvd66@gmail.com

Φόρμες Συμμετοχής:

1) www.esfa-pro.webnode.gr/

2) Χάρτης Ιστοσελίδας

3) Αποστολή στο E-mail: ajvd66@gmail.com

Σχόλια