Σχολή Βαλέθια Μεσογείων: Πολλές διακρίσεις για ακόμη μια φορά!!!

Ευχάριστα τα νέα για τη Σχολή της Βαλένθια στα Μεσόγεια, καθώς επιλέχθηκαν οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές για να συγκροτήσουν την Ελληνική Εθνική ομάδα Επίλεκτων ποδοσφαιριστών της GPS Southeast Europe/ Valencia C.F.

To Διεθνές τουρνουά Valencia C.F. Elite Tournament σε συνεργασία με τη Valencia C.F  θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο 2 με 5 Απριλίου 2018.

Για τους σκοπούς του Elite Program, έχουν προσκληθεί σκάουτερ της Valencia C.F. και άλλων Ευρωπαϊκών και Ελληνικών επαγγελματικών ομάδων. Η ομάδα αυτή θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε αγώνες τους καλύτερους παίκτες από όλες τις περιοχές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Οι αθλητές οι οποίοι επιλέχθηκαν στην Ελληνική Εθνική ομάδα της Valencia, από τη Σχολή της Βαλένθια στα Μεσόγεια είναι οι εξής:

ΦΟΥΣΑ ΑΡΗΣ(2000)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΝΑΣΟΣ(2003)

ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ(2004)

ΚΟΝΤΟΕΣ ΘΟΔΩΡΗΣ(2004)

ΜΠΟΖΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ(2005)

KANANAI BRUNO(2005)

ΖΑΠΑΤΙΝΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ(2005)

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ(2004)

Στην Ελληνική Εθνική ομάδα της Valencia, για το ηλικιακό γκρουπ 2003-2004, θα είναι προπονητής ο τεχνικός διευθυντής της GPS/SEE VALENCIA ΜΕΣΟΓΕΙΑ SUPER GOAL, ΚΩΣΤΑΣ ΖΕΡΒΑΣ.

Η Σχολή της Βαλένθια στα Μεσόγεια πρωτοστατεί εδώ και χρόνια στην εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών με μεγάλη επιτυχία. Οι άνθρωποι που την απαρτίζουν δε θα μπορούσαν να νιώθουν πιο υπερήφανοι για άλλη μια επιτυχία της σχολής δεδομένου ότι δίνει τη  δυνατότητα στους νεαρούς επίδοξους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν, να εξελιχθούν και να αδράξουν την ευκαιρία ώστε να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο τους.

Σχόλια