Σχολή φυσικής κατάστασης: Ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016 στην Κομοτηνή ο πρώτος ετήσιος κύκλος εκπαίδευσης της πρώτης σχολής φυσικής κατάστασης στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με όχημα την ισχυρή βούληση της UEFA για περεταίρω εξειδίκευση και εκπαίδευση στους υπεύθυνους για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υλοποιεί, σε συνεργασία με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (www.phyed.duth.gr), ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μια σειρά θεωρητικών διαλέξεων και δραστηριοτήτων στο εργαστήριο και στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία Ε.Π.Ο.- Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης έχει πενταετή ορίζοντα, καθώς ο σχεδιασμός προβλέπει τη πραγματοποίηση ισάριθμων ετήσιων  κύκλων της Σχολής που αναπτύσσονται σε τέσσερις πενταήμερες συναντήσεις. 

Στη Σχολή διδάσκουν καθηγητές από τρία Τ.Ε.Φ.Α.Α. της χώρας μας, όπως επίσης εκπαιδευτές της Ε.Π.Ο. με εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο σύνολο τους στην Κομοτηνή,  στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Φ.Α.Α.  Δ.Π.Θ.

 

Σχόλια